Foto: F64

Pirmdien, 27. augustā, telekanāla LNT tiešraidē tika noskaidrots šīs vasaras vērienīgākā televīzijas projekta – izdzīvošanas šova Cīnītājs – uzvarētājs, un par to kļuva Matijs Babris (attēlā).

Fināla raidījumā cīņu uzsāka četri šova dalībnieki, bet jau pašā sākumā tika atklāti dalībnieku iekšējā balsojuma rezultāti, kas liktenīgi izrādījās Evitai, un cīņu par skatītāju simpātijām turpināja Sabīne, Matijs un Artūrs.

Šova finālā dalībnieki dalījās atmiņās par šovā piedzīvoto, atbildēja uz žūrijas un šovu vadītāju jautājumiem, bet paralēli tam ritēja skatītāju balsojums - tajā tika lemts, ka par šova uzvarētāju kļūst Matijs, kurš saņēma 3400 balsis, Sabīne saņēma 3057 balsis, bet Artūrs - vien 1268 balsis.

Pēc uzvaras Matijs neslēpa pārsteigumu un atklāja, ka šovā viņš devies ne tikai cīnīties par galveno balvu, bet arī pārbaudīt sevi. Par vienu no uzdevumiem viņš bija uzstādījis ar īpašiem acu fokusēšanas paņēmieniem uzlabot savu redzi, kas, kā Matijs atzina fināla tiešraidē, viņam arī ir izdevies.

Galerijā: ieskats izdzīvošanas šova Cīnītājs fināla aizkulisēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!