Par interneta sensāciju un savdabīgu mūslaiku mediju "varoni" kļuvis šonedēļ populārajā YouTube video krātuvē ievietots video, kurā iemūžināta kāda ekscentriska kaila vīrieša performance daudzdzīvokļu namu pagalmā vairāku minūšu garumā.

Video materiālam pievienotā informācija liecina, ka amizantais vīrietis uzdarbojies Krievijas pilsētā Stavropolē, bet pie video ievietots aicinājums nelietot narkotikas, tādējādi pieļaujot, ka sižeta galvenais varonis sabiedriskā vietā atkailinājies narkotiku reibumā.

Video sākumā redzams, kā vīrietis pagalmā masturbē, bet vēlāk viņa uzmanību piesaista stāvvietā novietotās automašīnas, gar kurām viņš steidz paberzēt gan savu kailo pēcpusi, gan citādā veidā gūt baudījumu.

Nedaudz vēlāk viņš uzmācas kādai garāmbraucošai mašīnai, kuras šoferim demonstrē nepieklājīgus žestus un dauza automašīnas stiklus, tad metas lēkāt pa kādas citas mašīnas jumtu.

Pēc vairāku minūšu ilgās kailā aktīvista blēņošanās pagalmā ierodas puiši, kuri nervozo vīrieti cenšas savaldīt, un gandrīz sākas kautiņš, jo vīrietis, protams, savas brīvības ierobežotājiem pretojas.

Pēc ilga cīkstiņa un pakaļdzīšanās kailo vīrieti beidzot izdodas savaldīt - tobrīd tracis pagalmā jau pievērsis daudzu apkārtējo māju iedzīvotāju uzmanību un vīrieša apturēšanā iesaistījušies gan vīri, gan sievas, kuriem pēc ilgiem pūliņiem izdodas kailo vīrieti ievīstīt segā un viņš paliek, guļot zemē un, iespējams, gaidot milicijas vai mediķu ierašanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!