Foto: LETA

Visticamāk, komponists Raimonds Pauls (attēlā) vairs nav jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis žūrijas līdzpriekšsēdētājs, un par šo jaunumu tiks paziņots kādā no tuvākajiem vakara koncertiem – vismaz tā sarunā ar portāla Delfi krievu redakciju netieši apstiprinājis pats maestro.

Daudzi bija ievērojuši, ka Jaunā viļņa atklāšanas koncertā otrdienas vakarā šova vadītājs Ivans Dorns paziņoja: "Un tagad uzstājas Jaunā viļņa līdzpriekšsēdētāji Igors Krutojs un Valērija", turklāt tas nebija nekāds jociņš šī konkursa ierastajā manierē.

Pēdējās dienās Pauls visai neglaimojoši izteicies par Jauno vilni - ka konkurss tuvākajā laikā nomirs dabīgā nāvē un ka viņš šajā pasākumā neesot nekas. Tāpat jau ziņots, ka īsi pirms Jaunā viļņa atklāšanas ceremonijas Pauls bija nonācis ārstu uzraudzībā.

 Sarunā ar portālu Delfi Pauls par šo tēmu izteicās izvairīgi: "Bet šis amats tāpat neko nenozīmē, tas ir minimāls. Ja vakarā kļūšu par prastu žūrijas locekli, tas ir normāli. Principā es vakar Jūrmalā noskatījos koncertu un sapratu, ka visu daru pareizi," teica maestro.

Krievu žurnālisti pieļauj, ka starp Paulu un Krutoju pastāv džentlmeniska vienošanās no šīs lietas skandālu neizraisīt, un par Valērijas stāšanos Paula amatā maigi tiks paziņots konkursa gaitā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!