Foto: DELFI

LNT šova Pelnrušķīte dalībniece Kristīne Teilāne (attēlā), kuru šova cienītāji atpazīst kā spēcīgu meiteni no zemessargu rindām, prezentējusi savu stāstu krājumu Odinochka jeb Vientuļniece, kuras galvenā varone ir viņa pati.

Grāmatas atvēršanas svētki risinājās aizvadītajā nedēļas nogalē klubā Nabaklab. Tās autore, spēcīgā kadete Teilāne, ir viena no trim pretendentēm, kura šobrīd turpina cīņu par uzvaru LNT šovā Pelnrušķīte.

Stāstu rakstīšana ir viens no daudzpusīgās meitenes hobijiem, bez tās viņa aizraujas arī ar dienestu LR Zemessardzē, zīmēšanu, kaligrāfiju un valodu apguvi.

Stāstu krājumā Odinochka lielā mērā atspoguļota Teilānes pašas pieredze. Visi grāmatas stāsti balstīti uz patiesiem notikumiem, un autore sola, ka grāmata priecēs smalkas gaumes literāros gardēžus un ies pie sirds kā jauniem, tā veciem. Odinochka arī došot vērtīgus padomus, kā izrauties no ikdienas rutīnas un iekarot savu vietu zem saules.

Grāmatas prezentācijas pasākumā tuvinieki, draugi un labas literatūras mīļotāji sveica Teilāni ar krāsainām pavasara puķēm, un rezultātā meitene tika pie prāva ziedu klēpja. Par godu lielajam notikumam bija pat sarūpēta smalka kūka, kura bija veidota pēc jaunizdotās grāmatas līdzības.

Torte bija izdevusies tik skaista, ka viesiem gandrīz bija žēl apēst izskatīgo kārumu. Kopā ar Teilāni zīmīgajā dzīves brīdī bija arī viņas mīļotais vīrietis un mamma, bet ar īpašu šovu viesus priecēja iluzionists Juris Gavrilovs, kuru plašāka publika šogad iepazina LNT šovā Latvijas Zelta talanti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!