Foto: F64

Šova Pelnrušķīte uzvarētāja Kristīne Teilāne (attēlā) neiet Latvijas princešu pēdās un pēc uzvaras šovā ar sabiedriskām aktivitātēm nodarboties nemēģina - tā vietā viņa iecerējusi kļūt par atzītu rakstnieci un otro grāmatu savai sērijai uzrakstījusi mēneša laikā Amerikā.

Par uzvaru šovā nopelnītos 5000 eiro Kristīne izlēma izmantot mēnesi ilgam ceļojumam uz Ameriku, kura laikā arī uzrakstīja apmēram 200 lappušu biezu grāmatu pati par sevi un attiecību likstām, kas viņu piemeklēja pēc uzvaras šovā.

"Biju Bronksā un iedvesmojos no Edgara Po. Rakstīju katru dienu vismaz pa pāris lapām un nu grāmatu arī pabeidzu. Tas būs mans Pelnrušķītes stāsts, kurā aprakstīts viss, sākot ar to, kā es tiku šovā, beidzot ar manām attiecībām ar bijušo puisi Kasparu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kristīne.

Meitene uzsver, ka ar grāmatu nav iecerējusi atriebties bijušajam draugam, kurš, kā izrādījās šova izskaņā, ilgstoši krāpis viņu, bet gan būs interesants stāsts par meitenes pašas piedzīvoto, kas citiem noderēs kā mācība.

"Mans dzīvesstāsts ir grāmatas sižeta cienīgs. Es neuzskatu, ka šis cilvēks cienīgs, lai grāmatā pieminētu viņa īsto vārdu, tāpēc Kaspars stāstā apzīmēts tikai ar K., bet meiteni, ar ko viņš mani krāpa, sauks Infantila - tas, manuprāt, vislabāk viņu raksturo," ieskatu veikumā piedāvā jaunā rakstniece.

Grāmatai viņai ieteikts dot nosaukumu Mans Pelnrušķītes stāsts, bet viņai pašai gribētos nosaukumā likt ko intriģējošāku.

"Stāsts būs interesants tiem, kuri sekoja dzeltenajai presei - tā ļoti atšķirsies no manas pirmās grāmatas. Man nav bail to visu publiski atklāt - es neko netēloju, un šīs attiecību aizkulises varētu patiesi interesēt arī citiem. Nekad nebiju sniegusi intervijas šajā sakarā, tikai Kaspars mani visur aprunāja, pats prasoties uz intervijām. Es savu viedokli vēlos paust skaistā formā - grāmatā," stāsta Kristīne.

Viņa piekrīt tam, ka pašas veikums pēc stila līdzināsies Andra Kiviča grāmatai Mana privātā dzīve, kurā mūziķis bija atklājis savu versiju par dzeltenajā presē aprakstītiem viņa dzīves notikumiem, taču apzināti iet Kiviča pēdās Kristīne nav iecerējusi. Ja viss izdosies, grāmata iznāks jau septembrī.

Pēc grāmatas radīšanas Amerikā Kristīne vēl paceļojusi pa Eiropu, apmeklējot Vāciju un Šveici, un nu var droši apgalvot, ka atguvusies no pārdzīvojumiem, kas nāca pār viņu līdz ar uzvaru šovā, un atkal jūtas laimīga.

"Esmu visu piedevusi un gatava sākt jaunu dzīvi. Ceļojuma laikā man izdevās atiet no visa, un es atkal jūtos labi," atkal laimīga ir Kristīne. Viņa atzīst, ka prombūtnes dēļ nav iesaistījusies labdarības projektos vai kādās sabiedriskās aktivitātēs, ko tauta, iespējams, no viņas kā Pelnrušķītes gaidīja, taču cer sevi sabiedrībai apliecināt kā laba rakstniece.

"Otrās grāmatas izmērs būs identisks pirmajai - esmu iecerējusi veidot savu grāmatu sēriju kā kārtīga rakstniece. Septembrī sākšu mācīties zīmēt - tā ir otra lieta, kas mani saista," atklāj Latvijas Pelnrušķīte.

Viņa nenožēlo savu dalību šovā, jo, lai gan tas viss izvērtās sāpīgi un pēc šova visa Latvija iepazina intīmākās Kristīnes attiecību detaļas, šovs lika meitenei atvērt acis un sākt jaunu dzīvi. "Bija vērts - tagad jūtos daudz labāk un esmu gatava jaunam sākumam," atzīst meitene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!