Foto: stock.xchng
Tā kā pēdējā laikā aizvien lielāku popularitāti gūst mākslīga krūšu palielināšana, vīriešiem ir arvien grūtāk atšķirt silikona krūtis no dabiskajām. Citus tas neuztrauc, bet citi ir ļoti sensitīvi, tāpēc tiem vīriešiem, kuri ir pārāk bailīgi, lai godīgi uzprasītu, jomas speciālisti apkopojuši piecus vērtīgus padomus.

Pārmērīgs apaļīgums. Krūšu implanti tās padara nedaudz nedabiskākas, piepūšot tās kā bumbiņu. Ja augšējā kontūra (telpa nedaudz virs krūtsgala) ir nedaudz reljefa un izliekusies, vari būt pārliecināts, ka tavas draudzenes krūtis nav īstas. Par to liecina arī jebkuri citi krūšu izliekumi un izvirzījumi.

Formu nemainīgums. Ja meitene atgūlusies atpūsties, bet krūtis palikušas tikpat kārdinoši apaļīgas, tas ir vēl viens iemesls šaubām - guļus stāvoklī dabiskām krūtīm vajadzētu saplakt. Tās ir gravitācijas likums.

Krūšu gali. Ja krūšu apjoms ir iespaidīgs, bet krūšu gali - mazi, tas nozīmē, ka sieviete, visticamāk, bijusi pie plastikas ķirurga. Faktiski jebkura neproporcionalitāte liecina par ķirurģisku iejaukšanos, jo lielu krūšu īpašniecēm arī krūšu gali parasti ir lieli.

Skalpeļa pēdas. Mākslīgi palielinātu krūšu īpašnieces zem krūtīm parasti slēpj nelielu skalpeļa griezuma rētu, caur kuru tiek ievadīts silikons. Ja ļoti neuzkrītoši, tomēr rūpīgi šīs vietas apskatīsiet, pēdas vajadzētu ieraudzīt.

Skrējiens. Ja tavai draudzenei ir lielas krūtis, piedāvā viņai kopīgi noskriet krosu. Ja skrējiena laikā tās satraucoši tricinās kā palēninātos kadros amerikāņu filmās, viss ir kārtībā, turpretī, ja tās tikai nedaudz salecas, iespējams, draudzene nav līdz galam patiesa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!