Foto: DELFI

Otrdien, 24. jūlijā, Dzintaru koncertzālē tika atklāts ikgadējais jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis, un atklāšanas vakara koncerta viesi tika lutināti ar īpaši bagātīgu Krievijas estrādes zvaigžņu kokteili.

Ja par tradīciju kļuvušais Jaunā viļņa atklāšanas gājiens, kuru klātienē var vērot ikviens gribētājs, šogad bija krietni pieticīgāks kā citus gadus, Jaunā viļņa atklāšanas koncerts vilties nelika.

Uz skatuves kāpa tādi tautā mīlēti mākslinieki kā Kristīna Orbakaite, Boriss Moisejevs, Valērijs Ļeontjevs, Valērija, Leonīds Agutins, Sergejs Lazarevs un citi, bet īpašu publikas atzinību un preses pārstāvju uzmanību izpelnījās latviešu dziedātāja Laima Vaikule.

Par vakara kulmināciju kļuva velsiešu dziedātāja Toma Džonsa uzstāšanās – pasaulē mīlētais skatuves mākslinieks viesus priecēja ar savām populārākajām dziesmām un guva nedalītas simpātijas no zālē sēdošajiem viesiem.

Jaunā viļņa atklāšanas koncertu plašā pulkā apmeklēja arī sabiedrībā zināmas personas – starp viesiem bija uzņēmēja Irēna Pulkinena ar dzīvesbiedru Oskaru Barševski, dziedātāja Samanta Tīna, Rīgas mērs Nils Ušakovs ar padomnieci, par kriminālās pasaules leģendu dēvētais Ivans Haritonovs un daudzi citi uzņēmēji un šovbiznesa vides pārstāvji.

Trešdienas, 25. jūlija, vakarā sāksies 16 dalībnieku cīņa par uzvaru konkursā – pirmajā konkursa dienā jaunie talanti izpildīs pasaules hitus, bet vakara gaitā uz skatuves kāps arī tādi mākslinieki kā Alsu, Larisa Doļina, Timurs Rodrigess, Buranovas vecmāmiņas un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!