Foto: morgueFile
Lai gan daudzi vīrieši uzskata, ka niecīgs loceklītis var pārvilkt svītru viņu dzimumdzīvei, seksologi ir gluži pretējās domās un uzsver, ka atsevišķās niansēs maza izmēra mantībai ir pat priekšrocības. Spriežot pēc komentāriem internetā, Latvijā ir ļoti daudz mazu locekļu īpašnieku, tāpēc apkopoti pieci ekspertu apgalvojumi, kas liecina, ka mazam loceklim ir arī savi plusi.

Pirmais pluss: seksologi uzskata, ka vīrieši ar nelielu dzimumlocekli ir daudz meistarīgāki seksā, jo tieši kompleksi, kas radušies šķietamā centimetru trūkuma dēļ, liek viņiem kompensēt izmēru ar meistarību. Tāpat tiek uzskatīts, ka šādi partneri ir ļoti iejūtīgi un cenšas sievieti apmierināt par katru cenu. Viņi ir arī daudz uzmanīgāki pret sievietes ķermeni un viņas vēlmēm.

Otrais pluss: anālā seksa laikā ir minimāls traumu risks. Bieži vien sievietes no šī seksa veida atsakās tāpēc, ka baidās no sāpēm, ko var sagādāt liels dzimumloceklis, un patiešām tādā veidā ir lielāka iespēja aizmīlēties līdz plīsumiem. Tieši tāpēc mazu loceklīšu īpašniekiem ir vieglāk pierunāt sievietes uz anālo seksu.

Trešais pluss: ar maza locekļa īpašnieku ir iespējams ilgs vaginālais sekss - nelielā izmēra dēļ ir mazāks maksts gļotādas kairinājums, tāpēc sekss lielākoties ir ievērojami ilgāks.

Ceturtais pluss: mineta veikšana ir krietni vien "ērtāka". Orālais sekss patīk gandrīz visiem vīriešiem, turpretī sievietes nav tik lielā sajūsmā, bieži vien tieši partnera pārāk lielā locekļa dēļ. Lieta tāda, ka garš loceklis dziļas iegrimes brīdī var izraisīt vemšanas refleksu, bet ar maziem penīšiem ir vieglāk - partnerei nav nepieciešamības sevi kontrolēt, lai locekli apskādētu ar zobiem vai lai nesāktos vemšanas spazmas.

Piektais pluss: vīriešiem ar maziem locekļiem reti ir problēmas ar erekciju - kā likums, tā ir ilgstoša, noturīga un ātri atjaunojas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!