Parex bankas klientu apkalpošanas daļas vadītāja un LNT šova Latvijas princese otrās sezonas "viceprincese" Sanita Kubliņa pievērsusies izklaides biznesam un kopā ar savu mīļoto vīrieti DJ Gustavito jeb Gustavu Vītoliņu (abi attēlā) Rīgas populārākajos klubiņos organizē dažādus pasākumus un ballītes.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Sanita stāsta, ka ar Gustavu Vītoliņu šajos Ziemassvētkos svinēs trīs gadu kopā būšanu, un tieši tikpat ilgu laiku Gustavs kā DJ Gustavito vada dažādus pasākumus Rīgas klubos.

Tagad šajā biznesā Gustavito iesaistījis arī Sanitu. "Jā, tā var teikt, ka pasākumu organizēšanā mani ir ievilinājis Gustavs. Taču man patīk domāt un īstenot jaunas idejas," priecīga par jauno nodarbošanos ir Sanita.

"Gustavs savulaik vadījis arī pasākumus Vecrīgas klubā Coyote Fly, taču tagad visbiežāk organizējam ballītes klubos Mad House un Scandal, kā arī Jelgavas Tonusā. Sanāk, ka mēnesī jānoorganizē četri vai pieci pasākumi. Vakaros pēc darba abi apspriežam organizatoriskās lietas – kādus māksliniekus aicināsim, kāda būs ballītes tematika. Ir patīkami, ja piepildās iecerētās idejas un cilvēkiem, atnākot uz pasākumu, ir interesanti nevis garlaicīgi," viņa skaidro.

Pēc tam, kad Sanita visu nedēļu strādājusi lietišķo bankas darbu, nedēļas nogalēs viņa pārvēršas par radošu cilvēku. "Jā, tās ir divas dažādas sfēras, kurās darbojos. Tiešām jāsaka paldies Gustavam, ka viņš mani ir ievilcis savā jomā, jo jaunais darbiņš dod jaunu sparu. Mums ir izveidojies labs tandēms," stāsta Sanita.

Vaicājot Sanitai, vai viņa neplāno ar savu mīļoto iestūrēt laulības ostā, viņa nenoraida šādu iespēju, bet attālina kāzas uz tālāku nākotni. "Šobrīd mums ir labi tā, kā ir. Mēs pagaidām nesteidzamies notikumiem pa priekšu. Iespējams, ka kādreiz arī nokārtosim savas attiecības oficiāli. Taču pašlaik ir tik daudz, ko darīt. Jau piecus gadus strādāju Parex bankā un ir mērķis kāpt pa karjeras kāpnēm vēl augstāk," atklāj Sanita.

Fotogalerijā ieskats aizvadītās nedēļas nogales pasākumā klubā Scandal, kur Sanita Kubliņa un DJ Gustavito bija noorganizējuši briļļu zīmola Carrera 2010. gada pavasara un vasaras sezonas briļļu kolekcijas prezentāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!