Jau sestdien LNT ēterā sāksies kaislībām, piedzīvojumiem un blēdībām bagātā realitātes šova Latvijas princese otrā sezona, kurā par kāroto princeses titulu un 10 000 eiro lielo naudas balvu cīņu uzsāks 20 šova dalībnieces.

Kamēr šovs Latvijas princese vēl nav nonācis pie TV skatītājiem, kāds pašmāju portāls jau paguvis uzrakstīt, ka vienai no šova dalībniecēm, Miss Universe 2006 konkursantei Sanitai Kubliņai (attēlā) krūtis ir palielinātas ar silikona implantiem.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Sanita noraida izskanējušās runas, bet arī saprot, ka, sākoties šovam, neiztikt bez šādām runām. "Man nav mākslīgās krūtis. Ak dievs, ar platu smaidu uztveru visu, ko par mani raksta pat tad, ja tas neatbilst patiesībai. Mani tas neaizkar, izlasīju, pasmējos un viss. Es par to nepārdzīvoju, jo katram savs darbs darāms," tā Kubliņa, kas neprotestē pret dzeltenās preses izteikumiem.

Runājot par to, vai sievietei savs krūtis jāpalielina ar silikona implantiem, viņa saka: "Tā ir katras sievietes darīšana. Es nenosodu sievietes, ja viņas to vēlas darīt vai jau ir izdarījušas. Tiesa gan, visam ir savas normas robežas. Tāpēc krūšu formu vajadzētu veidot normas robežās."

Sestdien, kad LNT ekrānā sāks raidīt šovu Latvijas princese, šova dalībniecēm būs arī ballīte, uz kuru Sanita tērpsies vienā no savām kokteiļkleitām. "Pirms kāda laika iegādājos pāris kleitas, tāpēc nebūs problēmas saposties uz ballīti."

Savukārt TV šova Latvijas princese vadītājs Valdis Škutāns sarunā ar Mango atklāj, ka nav domājis, vai kādai no šova daiļajām dalībniecēm ir silikona krūtis, taču Škutānam nav iebildumu pret mākslīgi uzlabotām krūtīm, jo viņam liekas, ka silikona krūtīm ir stabila forma un tādēļ krūtis vienmēr skaisti izceļas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!