Foto: Mango

Grupas Jātnieki Sabīne Berezina (attēlā) jau ieguvusi popularitāti kā Okartes skatuves nevīžīgākā meitene, kura nekautrējas ekrānā parādīties bez grima un treniņtērpā, kā arī mēdz lietot lamuvārdus. Viņas mīļotais 4vēju Pujāts pret šīm meitenes izpausmēm neiebilst, taču puisi sākusi satraukt Sabīnes lielā apetīte, kas tiek remdēta, pat guļot gultā.

"Tas jau ir bišku pa traku - ka ēd gultā. Pēc tam visas segas ir netīras, jānes uz veļas mašīnu mazgāt," šova laikā sūdzējies Pujāts.

Arī citi talanti atklāj, ka Pujāts Sabīnei ik pa laikam pārmet kaut ko par ēšanas paradumiem, piemēram, iesaka meitenei nelietot tik daudz majonēzi, neēst picas un vispār tik daudz neaizrauties ar visa kā stumšanu māgā.

Eļļu ugunij pielējis kāds nesens Sabīnes ēšanas prieku negadījums - viņa gultā ēdusi salātus un bļoda sašķīdusi, piecūkojot Pujāta guļvietu, par ko puisis, protams, sevišķi iepriecināts nav bijis.

Sabīne gan Pujāta aizrādījumus uztverot kā joku, taču pārējie uzskata, ka Pujāts tomēr gribētu, lai Sabīne piebremzē.

"Es uztraucos, ka viņa uzbarosies. Bet pagaidām izskatās, ka viņa neuzbarosies. Nav tik traki, viss iet lēni, bet nu..." emocijās dalās Pujāts.

Sabīne mierina puisi, sakot, ka pēc šova ik dienas skriešot no savas Bauskas pie viņa uz Liepāju, tāpēc liekais svars viņai nedraudot. Sabīne vispār īpaši neiespringst par savu ārējo izskatu - viņa šova telpās nekrāsojas, staigā treniņtērpā un arī matus ieveidot netaisās.

"Jādzīvo ir tā, lai ir ērti, nevis lai vakaros, novelkot augstpapēžu kurpes, jākauc, ka visi pirksti saspiesti. Vienu brīdi man bija tā, ka es visa sudrabā staigāju. Man bija gan sporta tērps sudraba krāsā, gan pilnīgi viss, un skolā es biju bomba. Es gāju, un visas meitenes man skatījās virsū. Tagad tas viss ir beidzies, un tagad es esmu tāda, kāda esmu patiesībā," pie neparasti oriģinālas atklāsmes nonākusi Sabīne.

Nu un Didzis tikai atbalsta Sabīni - arī viņam liekas muļķīgi tas, ka sievietes pa mājām staigā augstpapēžu kurpēs vai krāsojas, ja nav jāiziet sabiedrībā.,

"Man ir vieglāk sporta tērpā, nekā piespīlētos džinsos vai, pasarg Dievs, vēl svārkos kājās," atzīstas Sabīne. Arī Pujātu priecē draudzenes dabiskums.

"Viņa jūtas brīvi, viņa jūtas dabīgi, un tas ir galvenais. Viņa ir tāda, kāda viņa ir," draudzeni vērtē Pujats. Arī citi talanti neko sliktu Sabīnes stiliņā nesaskata - viņiem prieks, ka meitene šova dzīvoklī jūtas kā mājās. Sabīne ar savu stiliņu pat lepojas, jo brīvo stilu iecienījušas arī ārzemju megazvaigznes.

"Viņām arī ir vienalga, un pareizi ir. Jādzīvo tā, lai ir ērti. Es esmu pat redzējusi, ka daudzas tās bagātās, kas braukā ar meršiem un ar suņiem, staigā porta tērpā," spriež Sabīne.

Galerijā: Sabīnes pārvērtības šova laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!