Foto: LETA

LNT talantu šova O!Kartes akadēmija dalībnieks, "dziedošais policists" Nikolajs Puzikovs (attēlā) līdz augustam bauda atvaļinājumu policijas darbā, jo muzicē dažādos pasākumos, kur jau paguvis nopelnīt arī kādu latu. Nikolajs priecājas, ka šobrīd ir no attiecībām brīvs cilvēks un var dzīvot pie vecākiem.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Puzikovs atklāj, ka augustā atsāks strādāt policijā par "kārtībnieku", tikai šoreiz no Ķengaraga iecirkņa Rīgā viņš pārcelsies uz policijas iecirkni Ogrē. "Tā būs tuvāk mājām, kur dzivo vecāki un mani draugi," priecīgs par pārmaiņām ir Nikolajs.

"Pagaidām, kamēr vēl esmu atvaļinājumā, kopā ar O!Kartes akadēmiju dodos koncerttūrē pa Latviju. Aizvadītās nedēļas nogaļē, kad Latvijā notika nenormāli liels skaits pasākumu, uzstājāmies zvejnieksvētkos un pēc konča pludmalē pa taisno metāmies iekšā jūrā atveldzēties no tveices. Pa pliko jau gluži nē - visiem bija līdzi peldkostīmi. Var teikt, ka šova dalībnieki arī pēc koncertiem brīvo laiku pavada kopā," viņš skaidro.

Jaunais vokālists dzied arī Ogres ģimnāzijas korī Gājputni un ar kori paguvis šovasar jau piedalīties X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos.

Vaicājot, vai šovasar Nikolajam ar muzicēšanu ir izdevies arī nopelnīt kādu latu, viņš atklāj, ka kaut kāda naudiņa viņa kontā ienāk gan.

"Protams, miljonus jau nevar nopelnīt, bet pašam priekš sevi pietiek. Mīnusos katrā gadījumā neesmu iebraucis. Tiesa gan, naudu nekrāju - ko nopelnu, to arī iztērēju. Tagad ir vasara, gribas smukāk apģērbties, jaunas drēbes iepirkt. No mammas katrā gadījumā man nevajag aizņemties, un es vēl pats varu ko mammai piešķirt, jo viņa pagaidām ir bezdarbniece. Mamma mums ģimenē ir vienīgā sieviete - esam trīs brāļi un tētis, tāpēc pret mammu izturamies īpaši saudzīgi un rūpīgi," stāsta Nikolajs un piebilst, ka viņam nav kauns dzīvot savā ģimenē ar vecākiem.

Jaunais vokālists pagaidām nedomā par savas ģimenes ligzdiņas iekārtošanu. "Dzīvoju pie vecākiem, jo ir tādi laiki, kad visiem kopā jāturas. Pagaidām vēl nedomāju viens dzīvot. Tagad to realizēt ir ļoti grūti; mēs ģimenē visi turamies šobrīd kopā, jo tikai vienam otru atbalstot, var izdzīvot," viņš prāto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!