Foto: F64

Aizvadītajā nedēļas nogalē daudzu latviešu prātus bija aizņēmis vērienīgais popmūzikas notikums - starptautiskais dziesmu konkurss Eirovīzija 2012, un vienaldzīgs pret šo pasākumu nebija palicis arī Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (attēlā).

Sestdienas vakarā, kad norisinājās Eirovīzijas lielais fināls, Rīgas domes vadītājs savā sociālā tīkla Twitter profilā nāca klajā ar paziņojumu, ne tikai novērtējot daudz apspriesto muzikālo notikumu, bet arī atklājot savus favorītus.

"Eirovīzija protams sux, bet par babuškām būs jābalso :)," neaizraujoties ar pieturzīmju lietošanu, vīteroja Ušakovs, skaidri liekot saprast, ka viņa simpātijas šogad pieder Krieviju pārstāvošajai grupai Бурановские бабушки.

Pēc pāris minūtēm uz Ušakova publisko paziņojumu reaģēja Latvijas Televīzijas žurnālists Arnis Krauze, kurš amatpersonu lūdza ieteikt, ar ko aizstāt vismaz angļu valodā neeksistējošo vārdu "sux", ja nu gadījumā LTV nolemtu Rīgas mēru citēt.

"Eirovīzija sux = Eirovīzija ir neviennozīmīgi vērtēts pasākums," jau analītiskāku Eirovīzijas dziesmu konkursa vērtējumu saviem sekotājiem sniedza Ušakovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!