Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve sestdienas vakarā tradicionāli notikusi dalībnieku maiņa - 10. marta vakarā šovu pamest nācās meiteņu mīlulim Rikardionam, bet viņa vietā uz dzīvi LNT miteklī ievācās meitene, kuru iepazinām jau šova pirmajā sezonā – Liene Brikouska.

Divi no dalībniekiem, kuriem sestdien bija jāsēžas izbalsošanas krēslos, tika noteikti jau piektdienas koncertā. Tie bija abi pēdējo vietu ieguvēji - Rikardions un Kristīne Šomase.

Trešais izbalsojamais dalībniekiem bija jāizvēlas pašiem iekšējā balsojumā. Tas šoreiz, kad šovu pametusi Lingita, par kuru jaunieši parasti balsoja, bija tik intriģējošs un neprognozējams, ka jau nodēvēts par aizraujošāko iekšējo balsojumu Okartes skatuves vēsturē.

Kad bija nobalsojuši desmit dalībnieki, četri talanti bija saņēmuši katrs pa divām balsīm. Pārējo nežēlastībā bija krituši puiši - Toms, Kašers, Ruskis un Oskars. Tikai pēc pēdējās balss nodošanas bija skaidrs, kurš būs trešais uz izbalsošanas svītras - nepaveicās Tomam.

Pēc skatītāju balsojuma tika lemts, ka šovu šoreiz atstās bijušais kartupeļu dīleris Rikardions. Šī dalībnieka vieta tukša nepalika - līdz ar Rikardiona aiziešanu cīnīties par lomu mūziklā, dzīvojot LNT miteklī, sāk Liene Brikouska.

Lai gan šova pirmajā sezonā Liene bija pirmā, kura tika izbalsota, tieši viņai izdevies gūt vislielāko popularitāti no Okartes jauniešiem - viņa iemantojusi skandālistes slavu, atklāti runājot par pikantām tēmām, kā arī ar Andra Kiviča atbalstu veiksmīgi uzsākusi mūziķes karjeru.

Galerijā: ieskats pēdējā koncertā, kurā Okartes skatuves jaunieši dziedāja kopā ar jau populāriem mūziķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!