Foto: Mango
Producents un režisors, kā "leģendu mednieks" atpazīstamību iemantojušais Roberts Klimovičs (attēlā), kurš savulaik vētraini nodevies bohēmiskai dzīvei, piedzīvojis kardinālas izmaiņas, pievērsies garīgai izziņai un atbildes atradis vēdās.

"Šobrīd atturos no jebkādas apreibināšanās, arī no seksuāliem sakariem, jo neesmu attiecībās ar kādu konkrētu sievieti, bet sekss ārpus attiecībām ir karmiski un emocionāli kaitīgs un atņem ļoti daudz enerģijas.

Vēdās rakstīts, ka sekss ārpus laulības ir kaitīgs gan sievietei, gan vīrietim. Vēl vairāk! Ja sieviete pārguļ ar vīrieti, viņai uz visu dzīvi izveidojas karmiska saite ar šo vīrieti, kaut arī sieviete dzīvo un mēģina mīlēt citu," intervijā žurnālam Una atklājis Klimovičs.

Pie šādas atklāsmes viņš nonācis pēc 40 gadiem, kuru laikā "iepazīts ne mazums sieviešu", bet atturēties no seksa dažkārt esot visai sarežģīti.

"Jā, tas ir tāpat kā ar narkotikām vai alkoholu. Ja atļaušu sev vienu glāzīti, sākšu dzert. Man vienmēr būs par maz sieviešu. Lai cik man dažbrīd ir fiziski grūti un nepierasti, vienkārši lūdzu Dievu, lai man tas izdodas. Viens to nevarētu. (..)

Man ir draugs - kristiešu priesteris, kurš saka: cik reižu dienā lūdzu Dievu, lai atpestī mani no šīs iekāres! Ilgstoši bez dievpalīga nav iespējams laimīgi un mierīgi dzīvot," sapratis Klimovičs.

Līdz ar pievēršanos garīguma piepildītai dzīvei, mainījusies arī Klimovičs ikdiena - agrāk viņš ballējies caurām naktīm, bet tagad viņš gulēt iet pusdeviņos vakarā, bet no rīta puspiecos jau esot augšā, skaita mantras, uztaisa rīta jogu un dodas ikdienas gaitās.

Visas šīs izmaiņas Klimoviča dzīvē notikušas, pateicoties vēdām, kurās vīrietis atradis atbildes uz visiem jautājumiem, kā arī ar savām darbībām pārbaudījis, ka karmas lietas strādā.

"Līdz ar šīm zināšanām un pārliecību vairs negribas nevienu pieturu braukt bez biļetes, jo saprotu, ka tādējādi bojāju savu karmu. Kļūstu dzidrāks," atklājis Klimovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!