Foto: DELFI

Plašas diskusijas šovā Okartes skatuve un ārpus tā izraisījusi Sabīnes Berezinas (attēlā) nepiespiestā uzvedība šova dzīvoklī – meitene tiek apvainota par publisku nagu graušanu un atraugāšanos. Viņa pati ķermeņa dabiskās izpausmes gan neuzskata par neko nosodāmu un spriež, ka tautas satraukums viņas atraugu sakarā liecina par īpašām simpātijām.

"Es zinu, kur un kad drīkst atraugāties, bet reizēm jau nepamana, kad tā atraudziņa izskrien laukā. Taču jebkurā gadījumā - tas, kas ir dabīgs, nav pretīgs. Tas ir tikai normāli, ka cilvēki atraugājas," sarunā ar DELFI Izklaide skaidro Sabīne.

Lai gan citi šova dalībnieki, piemēram, Buks un Rikardions meitenei pamatīgi aizrādījuši, ka šādas izdarības nav sievišķīgas, novedot Sabīni pat līdz asarām, viņas mīļotajam puisim Pujātam draudzenes atraugāšanās netraucē.

"Pusītis pat manā ietekmē sācis vairāk taisīt atraugas. Viņam es patīku tāda, kāda es esmu, pat tad, ja man gadās kādas skaņas no mutes. Bet citu dēļ es mainīties netaisos! Te, šovā, šobrīd ir manas mājas, un es uzvedos kā mājās. Galu galā, dzīvoju LNT jau gandrīz pusgadu," spriež Sabīne.

Viņa nebūt neesot vienīgā, kura talantu dzīvoklī šad tad noatraugājas. "Pašam Rikardionam arī tas sanāk, bet es uzreiz ar pirkstu nerādu! Nupat Antra pie galda ar muti ciet uztaisīja atraugu, un Marta uz uzreiz teica: "Ārprāts!" Bet ko tad viņai citu darīt, ja nāk tā atrauga? Rīt nost, lai pūšas vēders?" neizpratnē ir Sabīne.

Meitene citu kritiku uztver veselīgi - viņa spriež, ka fakts, ka tautu tik ļoti saraukušas viņas ķermeņa dabiskās izpausmes, liecina par to, ka meitene cilvēkiem patīk, un, šādi piekasoties, viņi izrāda savas simpātijas.

Pirms atraudziņu kašķiem Sabīne tika kritizēta par nagu graušanu, taču nu fani veiksmīgi viņu no tās izglābuši.

"Te iekšā jau nav viegli. Reizēm nervi netur, un nervu spriedzes dēļ es graužu nagus. Esmu izmēģinājusi rūgtas un skābas nagu lakas, bet nekā - man vajag, lai kaut kas būtu mutē. Mani glāba dāvana no atbalstītājiem - meistars, kas man uzlika gēla nagus, un tagad vairs neko grauzt nevaru," par brīnišķo izglābšanos no nelāgā ieraduma stāsta dziedātāja.

No atraugāšanās ārstēties citu untumu dēļ viņa netaisās un var atklāt aizspriedumainajiem kādu interesantu stāstu.

"Savulaik biju uz konkursu Filipīnās. Viņiem tur atraugāties ir pieklājīgi. Sēdēju pie smalka vakariņu galda ar ministriem un augstām amatpersonām, visi tur ēda ar pareizajiem instrumentiem un mierīgi atraugājās!

Noatraugājas, pasaka "I'm sorry" un viss - tas ir normāli. Atraugāties vispār ir normāli, jo kas ir dabīgs, nav pretīgs. Visi, kas vēlas, var manā klātbūtnē atraugāties - man pat slikta dūša nepaliks. Un arī es nevienu nenogalinu ar savu atraugāšanos," uzskata Sabīne.

Video: Sabīnes skaidrojums par pirdieniņiem teātrī

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!