Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā LNT šova Okartes skatuve skatītājus un dalībniekus pārsteidza vēsts, ka izjucis šova saskanīgākais mīlas pāris – Kristaps Pujāts paziņoja, ka vēlas paņemt pauzi attiecībās ar Sabīni Berezinu (abi attēlā). Tiesa, jau dienu pēc šī paziņojuma puisis sapratis, ka pieļāvis lielu kļūdu.

Par to, ka viņu attiecībās iestājusies krīze, Sabīne un Pujāts televīzijas skatītājus informēja aizvadītajā ceturtdienā, bet jau piektdienas vakarā notikušajā iknedēļas koncertā Pujāts izmantoja iespēju un tiešraides laikā atvainojās savai mīļotajai.

Lai gan pirms tam Sabīne bija paudusi bažas, vai spēs piedot to, ka Pujāts viņu pametis visas Latvijas priekšā, puiša publiskais paziņojums aizkustināja meitenes sirdi un viņa savam mīļotajam piedeva.

Pirmdienas vakara sarunās Pujāts un Sabīne apstiprināja, ka viņi atkal ir kopā, bet šova administrācija pārim sagādāja kādu ļoti nepatīkamu pārsteigumu - atšķirtības dienās Pujāts bija lūdzis 15 minūtes privātai sarunai ar Sabīni, bet pirmdienas vakarā šīs sarunas fragments tika pārraidīts ēterā.

Brīdī, kad Pujāts saprata, ka visi šova skatītāji dzirdēs šo privāto sarunu, viņš koptelpu pameta, bet Sabīne knapi valdīja asaras. Pēc sižeta noskatīšanās arī pārējie dalībnieki atzina, ka tā no Hara puses bijusi liela cūcība.

Skaidrojot īslaicīgo attiecību krīzi un savu rīcību, Pujāts atzina, ka viņš bijis noguris no pastiprinātās publicitātes. "Man šķiet, ka tas viss ir vienkārši viens liels šovs," sajūtās par savām attiecībām dalījās puisis.

Atceroties ceturtdienu, Pujāts paskaidroja, ka jau piektdienas rītā viņš sapratis, ka pāršāvis pār strīpu - puisim uz sirds bija sakrājušies visi iepriekšējo nedēļu notikumi, kas novedis pie tā, ka viņš "uzsprādzis", bet jau nākamajā rītā viņš aptvēris, ka izdarījis lielu kļūdu.

Lai gan Pudža pirms tam bija atzinis, ka nespēj pieņemt dažas savas mīļotās meitenes īpašības, privātajā sarunā viņš solīja, ka turpmāk pieņems Sabīni tādu, kāda viņa ir, kas arī acīmredzot kalpoja par abu salabšanas stūrakmeni.

Pēc vakara sarunām visi dalībnieki bija manāmi sašļukuši, bet visu omu uzlaboja Jātnieku pārējo divu dalībnieku - Jātnieciņa un Anetes - ierašanās, lai piedalītos Rikardiona ienākšanas šovā atzīmēšanas ballītē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!