Foto: F64

Pamatīgu pārsteigumu svētdienas, 25. aprīļa, LNT talantu šova O!Kartes akadēmija koncerta laikā gan koncerta apmeklētājiem, gan televīzijas skatītājiem sagādāja "akadēmiķis" Saipo jeb Indriķis Sīpols (attēlā), kurš tiešraidē bildināja savu draudzeni.

Svētdienas koncertā talantu šova dalībnieki izpildīja pasaules hītus, un Saipo bija izvēlējies dziedāt brāļu Olsenu kompozīciju Wings of Love.

Pēc romantiskā priekšnesuma, kura laikā talantu šova dalībnieks apbūra daudzas zālē sēdošās meitenes, Saipo vēl brīdī uzkavējās uz skatuves, lai pavēstītu ko negaidītu - viņš uzrunāja zālē esošo draudzeni un meitiņas māti Ievu un izteica viņai bildinājumu.

Jauno meiteni tas samulsināja, bet pēc neveikla klusuma viņa puiša izteiktajam bildinājumam piekrita. Pēc "jāvārda" izdzirdēšanas Saipo neslēpa savu prieku un publiski atzina, ka Ieva ir viņa īstā sieviete, ar kuru viņš vēlētos pavadīt kopā visu mūžu.

Šī puiša rīcība gan žūrijas locekļiem, gan skatītājiem radījusi neviennozīmīgu vērtējumu - daudzi priecājās par Saipo uzdrīkstēšanos un romantisko rīcību, bet citi atzina, ka tas izskatās pēc izmisuma soļa, lai iežēlinātu skatītājus un pēc iespējas ilgāk noturētos šovā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!