LNT talantu šova O!Kartes akadēmija uzvarētāja Samanta Tīna (attēlā centrā) nesen atgriezusies no mācībām prestižajā Londonas mūzikas skolā Tech Music School, kur apgūtās zināšanas viņa likusi lietā, lai sagatavotu jaunu šovu programmu.

Iespēju mācīties Londonā Samanta Tīna ieguva kā O!Kartes akadēmijas pirmās vietas ieguvēja, un Anglijas galvaspilsētā jaunā dziedātāja pavadīja vairākus mēnešus, pilnveidojot savas vokālās dotības, kā arī apgūstot mūzikas biznesa darbības pamatprincipus.

Jau dodoties uz Londonu, Tīna saviem faniem solīja pēc atgriešanās sagādāt kādu īpašu pārsteigumu, un savu solījumu meitene ir turējusi - ceturtdien, 20. janvārī, viņa klubā Sapņi un kokteiļi prezentēja savu jauno šovprogrammu Auga, auga rūžeņa.

Jaunā mūziķe, kura par vienu no saviem elkiem šovbiznesā dēvē ekstravaganto amerikāņu dziedātāju Lady Gaga, jaunajā koncertprogrammā klausītājus ne tikai priecēs ar savām vokālajām dotībām, bet arī ir parūpējusies par krāšņu vizuālo baudījumu.

Kopā ar Tīnu uz skatuves kāps deju studijas Soul of Dance puiši un meitenes, bet īpašs uzsvars likts uz krāšņajiem tērpiem - šovā dziedātāja būs tērpusies gan rokeru jaciņā un pikantos bruncīšos, gan kārdinošā lateksa ietērpā.

Prezentējot jauno programmu, dziedātāja atzina, ka tajā tiks atspoguļots stāsts par jaunās mūziķes pašas dzīvi - viņas veiksmēm, neveiksmēm, draudzību un mīlestību, kā arī pauda apņēmību savu īpašo stilu nemainīt, pieļaujot, ka, ja viņu nesapratīs dzimtenē, gan jau kaut kur visā plašajā pasaulē atradīsies cilvēki, kuri to spēs novērtēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!