Foto: Mango

Pāris dienas pirms Līgo svētku svinībām šova Latvijas princese otrās sezonas dalībniece Sanita Kubliņa (attēlā), tīrot mājās tualetes podu, pamatīgi saindējusies ar ķimikālijām un pat vērsusies pēc palīdzības Gaiļezera slimnīcā.

Sarunā ar izklaides portālu Mango "princese" stāsta, ka neilgi pirms Jāņiem viņas dzīvoklī veselu dienu nav bijis ūdens, bet vakarā no krāna tecējis koši melns ūdens, kas padarījis netīras gan izlietnes un vannu, gan tualetes podu.

Šī iemesla dēļ jaunā sieviete arī nolēmusi ķerties pie dzīvokļa sakopšanas darbiem, izmantojot televīzijā daudz reklamētos tīrīšanas līdzekļus. "Ielēju podā Harpic, bet, tā kā tas bija palicis ļoti maz, attaisīju jaunu pudeli un piejaucu klāt Domestos. Šis kokteilis sāka pamatīgi putot un šņākt, bet es vēl tīrīšanas azartā nodomāju, cik tas ir forši - paberzīšu un būs koši balts pods," smejoties stāsta Sanita.

Gaidītā efekta vietā "princesei" sācies stiprs klepus un sāpes pakrūtē, kas nav pārgājušas arī pēc izbēgšanas no vannas istabas un svaiga gaisa elpošanas uz balkona. Iesākumā Sanita pie mediķiem nav devusies, bet pēc divām dienām viņa vakarā pēc darba sākusi klepot asinis.

"Tad gan es nobijos un sāku satraukties. Kopā ar māsu devāmies uz Gaiļezera uzņemšanas nodaļu, kur man veica plaušu rentgenu un paņēma asinis analīzēm, kā arī ielaida lielu poti un iedeva receptes trīs dažādām zālēm - pret alerģiju, kaut kādu sīrupu un pretiekaisuma pulveri," stāsta Sanita.

Tā kā nopietni iekšējo orgānu bojājumi viņai nav atklāti, antibiotikas izrakstītas netika, bet jau nākamajā dienā pēc zāļu lietošanas viņa jutusies daudz labāk un varējusi gods godam nosvinēt Jāņus - meitene ar draugiem devusies uz Rakšu atpūtas bāzi, kur apmeklējusi grupu Eolika un Musiqq koncertu.

Jūnija beigās pārdošanā nonācis arī jaunais vīriešu žurnāla Klubs numurs, kura vāku un iekšlapas rotā fotogrāfijas no Sanitas erotiskās fotosesijas. Lai gan iekļūšana šajā žurnālā bijis sens "princeses" sapnis, viņa tomēr pārlieku atklātām fotogrāfijām nav piekritusi.

Uz jautājumu, kāpēc viņa nav atkailinājusi krūtis vai citas intīmās ķermeņa daļas, meitene atzīst, ka kaila viņa nevēloties fotografēties darba dēļ.

"Mani nebaida tas, ka cilvēki mani redzētu pliku, bet es tomēr strādāju atbildīgā amatā un ik dienas kontaktējos ar cilvēkiem, tāpēc esmu ļoti piesardzīga un nevēlos dot iemeslu cilvēkiem trīt mēles," skaidro Kubliņa, kura ikdienā pilda  Parex bankas klientu apkalpošanas daļas vadītājas pienākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!