Foto: Mango

Lai gan iepriekš no TV3 šova Dejo ar zvaigzni 3 žūrijas aktrise un trīs bērnu māmiņa Santa Didžus (attēlā kopā ar deju partneri Māri Pūci) saņēma kritiskas piezīmes par pārmērīgo svaru, trešajā šova raidījumā atklājās, ka Santa ir manāmi notievējusi.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Santa Didžus atklāj, ka arī pati ir pamanījusi izmaiņas svarā. "Diētas gan nelietoju, jo baroju bērnu. Tik ļoti es sev pāri nedaru," skaidro aktrise.

Didžus zina stāstīt, ka ne tikai viņa ir notievējusi, bet arī citi šova dalībnieki jau paguvuši nomest svaru. "Vienīgi man tas varbūt bija visvairāk nepieciešams," piebilst aktrise. Turpinot runāt par atbrīvošanos no liekajiem kilogramiem, Santa skaidro: "Jebkurš cilvēks, ja katru dienu divas stundas nodarbotos ar sportu, jo dejošana - tas ir sports, tad jebkurš nomestu svaru".

Runājot par pilnveidošanos šovā un sarežģītu deju soļu apgūšanu, Santa saka: "Galvenais, ja cilvēkam patīk tas, ko viņš dara, lai tā būtu jebkura profesija, jebkura iespēja sevi pilnveidot, tad tas ir labi un viegli. Protams, ka pirms katras dejas ir uztraukums - vienīgi par to, vai es pati sevi neievainošu, nodejojot slikti. Tas ir mans vienīgais mīnuss."

Aktrise ļoti nopietni gatavojas šovam un katru darba dienu ar savu partneri - dejotāju Māri Pūci pavada trīs stundas mēģinot. "Ja var, tad pat vairāk stundas," stāsta Santa.

Brīdī, kad TV3 šova tiešraidē paziņo, ka uzvarētāji pēc žūrijas vērtējuma ir Santa un Māris, Didžus atslēdzas no sarunas un jau pēc brīža ir sajūsmā, ka viņas un Māra džaivs ir atzinīgi novērtēts.

"Tā ir pateicība par darbu, ko tu esi ieguldījis," priecājas Santa, kuru šovā atbalsta vīrs, bārmenis Arnis Bikšus, viņu jaunākais dēliņš, nepilnus sešus mēnešus vecais Rūdis, vecākā meita Emīlija, kā arī dēls Dāvis Ludvigs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!