Foto: DELFI

Otrdien, 14. augustā, šovu Cīnītājs nācās pamest vēl vienam dalībniekiem – lai gan ierasts, ka izbalsošana notiek pirmdienu vakaros, tuvojoties Cīnītāja noslēgumam, noteikumi mainīti.

Nedēļas sākumā internetā tika izsludināts skatītāju balsojums - tajā ikviens Cīnītāja dalībnieku fans varēja atstāt savu balsi par, viņaprāt, vājāko dalībnieku, bet tas, kurš savāktu visvairāk balsu, arī dotos mājup.

Tā kā balsojums bija par visvājāko šova dalībnieku, daudziem par lielu pārsteigumu skatītāji bija lēmuši citādi - visvairāk balsu bija atdots par Lapsu komandas dalībnieku Andri Avotu, kurš Cīnītāju apmetnē tika uzskatīts par vienu no līderiem un spēcīgākajiem konkurentiem.

Pēc Andra došanās mājup skatītājus gaidīja vēl kāds pārsteigums - abas līdz šim karojošās Vilku un Lapsu ciltis tika apvienotas, un turpmāk cīņa vairs nenotiks starp komandām, bet gan dalībniekiem individuāli.

Ekstrēmais izdzīvošanas šovs noslēgsies 27. augustā, un, tuvojoties Cīnītāja izskaņai, šova veidotāji brīdina, ka pēdējās divās nedēļās dalībnieki tiks ne tikai izbalsoti iekšējā balsojumā, bet mājās dosies arī citu iemeslu dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!