Foto: Mango

Pirmdienas rītā Europa Royale Hotel pagalmā pulcējās gara rinda, ko veidoja tikai daiļā dzimuma pārstāves. No 1472 meitenēm, kas bija pieteikušās LNT šovam Latvijas princese 2009, uz pārrunām atnāca gan mazāk nekā puse iespējamo dalībnieču.

Uz LNT šova Latvijas princese dalībnieču atlasi bija ieradies arī šova vadītājs, dejotājs Valdis Škutāns, kas sarunā ar izklaides portālu Mango atklāja, ka ir šokā par tik lielu meiteņu pieplūdumu uz atlasi. „Neesmu pat īsti vēl atmodies, bet jau esmu šokā,” atzina puisis.

Vērtēt jaunās pretendentes bija ieradusies arī pirmā šova Latvijas princese uzvarētāja Katrīna Puriņa ar meitiņu Beatrisi un iepriekšējā šova dalībniece Madara Grīnberga.

Garajā rindā stāvēja arī populārās latviešu dziedātājas Lienes Šomases māsa Sandra Šarlote Šomase. Sarunā ar izklaides portālu Mango viņa pastāstīja, ka šovam Sandru pieteikusi jaunākā māsa Kristīne.

Uz atlasi bija ieradusies arī pirmās sezonas dalībnieces Diānas Kubasovas jaunākā māsa Simona. Viņu piedalīties šovā pamudinājuši draugi un māsa Diāna. „Es jau neko nevaru zaudēt, vienīgi iegūt,” tā Kubasova, kas šovasar gatavojas studēt Latvijas Universitātē. Vaicājot, vai arī Simonai ir savs bizness, viņa atzīst, ka pašlaik darbojas vecāku firmā, bet nākotnē viņas mērķis ir kļūt par rakstnieci.

Kamēr lauksaimnieks, šovmenis un motosportists Jānis Vinters atgūstas mājās pēc muguras operācijas, viņa draudzene Signija Ogriņa bija atbraukusi no Jelgavas novada Elejas pagasta uz Rīgu, lai piedalītos princešu šova atlasē.

Pēc pārrunām ar LNT šova veidotājiem Ogriņa atzina, ka jūtas ļoti viegli, jo visi bijuši smaidīgi un atsaucīgi. „Sākumā likās, ka būs grūti uzsākt pārrunas,” tā Ogriņa, kas šova veidotājiem izstāstījusi savas nodarbes un vaļaspriekus.

Sarunā ar Mango Ogriņa atklāj, ka sākotnēji pieteikuma anketu aizpildījusi, nedomājot par to, ka medijiem būs tik pastiprināta interese par viņu, bet, kad žurnālisti sāka viņai zvanīt un uzdod jautājumus, Vintera draudzene sapratusi, ka atkāpšanās ceļa vairs nav un ir jāpiedalās šova atlases kārtā. „Jānis mani gaida mājās, pirms devos uz pārrunām, sazvanījāmies,” viņa atklāj un piebilst, ka, dodoties uz šīm pārrunām, Jānis viņai ir teicis: „Tu esi mana princesīte un tev neko nevajag man pierādīt.”

Jau šīs nedēļas beigās būs zināmas tās 20 meitenes, kas sacentīsies par uzvaru LNT šovā Latvijas princese.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!