Slavenākā krievu spiedze Anna Čapmena (attēlā), kura šī gada jūnijā tika deportēta no ASV, visai atklātā foto sesijā pozējusi Krievijas žurnāla Maxim novembra numuram, kā arī sniegusi interviju par attiecībām, mīlestību un vīriešiem, kurus ir visvieglāk pavedināt.

"Mēs paši līdz šim nespējam noticēt, kā mums Čapmenas kundzi izdevās pierunāt uz šo eksperimentu. Anna ir ne tikai skaista sieviete, bet arī neparasta personība," komentējis žurnāla galvenais redaktors, kurš piepildījis daudzu krievu mediju sapni, jo jau ilgu laiku blogosfērā cirkulē aicinājumi uzņemt pornogrāfisku filmu ar Čapmenas līdzdalību.

Tā kā Čapmena, kura savas pievilcīgās ārienes dēļ tiek dēvēta par "aģentu 90-60-90", saprotamu iemeslu dēļ atteikusies runāt par savu profesionālo darbību, vīriešu žurnāls Maxim uzdevis jautājumus par sievišķīgākām tēmām. Rudmatainā spiedze atzinusies, ka viņai patīk vīrieši, kuri kaut kādā ziņā ir labāki par viņu pašu.

"Viss sarežģītais un neizprotamais drīzāk piesaista, nekā atgrūž, vai vismaz nekaitina. Visnegatīvākās jūtas, kādas esmu spējusi just pret vīrieti, ir žēlums," intervijā stāstījusi 28 gadus vecā krieviete.

Uz jautājumu, kurus vīriešus visvieglāk pavedināt - krievus, britus vai amerikāņus -, Anna atbild: "Pavedināšana tāpat kā mīlestība un draudzība visur ir vienāda. Vairums vīriešu iedalāmi trīs kategorijās: primitīvie, kuriem vajadzīgs tikai sekss; nedaudz gudrāki, kuri vēlas, lai viņus mīl; un ir trešā kategorija - tie, kas ne tikai vēlas būt mīlēti, bet arī grib, lai šī mīlestība būtu visskaistākais, kas noticis viņu dzīvē. Ar šādiem ir visgrūtāk, tomēr tā ir mana mīļākā kategorija."

Presē jau daudz rakstīts, ka 2010. gada jūnijā amerikāņu specdienesti aizturēja desmit cilvēkus, kurus turēja aizdomās par nelegālu izlūkošanu Krievijas interesēs. "Krievu spiegu" lietā tieši Anna Čapmena piesaistīja lielāko uzmanību, un prese aizgūtnēm publicēja viņas fotogrāfijas no sociālajiem tīkliem.

Savukārt no oficiālajiem avotiem zināms maz: Anna Čapmena (pirmslaulību uzvārdā Kuščenko) dzimusi Volgogradā, bērnībā daudz ceļojusi pa ārzemēm (viņas tēvs bija vicekonsuls Kenijā un Zimbabvē), Krievijas Tautu sadraudzības universitātē studēja ekonomiku.

Pēc trešā kursa Anna pārcēlās uz Londonu, kur darbojās ar kādu projektu, bet pēc tam aizbrauca uz Ņujorku, kur viņai bija ar nekustamo īpašumu saistīts bizness. 2002. gadā viņa apprecējās ar hipermārketu Ашан tīkla valdes priekšsēdētāja dēlu Aleksu Čapmenu, bet pēc četriem gadiem izšķīrās. Kopš tā laika oficiālas informācijas par Annu nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!