Foto: DELFI

No izdzīvošanas šova Cīnītājs traumas dēļ izstāties spiesta bija sportiskā Klinta, taču viņas vieta Vilku komandā tukša nav palikusi – draudzīgajai komandai pievienojies jauns dalībnieks, uz kuru jau kārām acīm skatās pretinieku komandas meitenes.

Elgars Pontāgs (attēlā) uzskata sevi par lauku puisi - lai gan nu jau divus gadus viņš mīt Rīgā, Elgara dzimtā puse ir Aknīste. Puisis studē kultūras menedžmentu un Cīnītāju pieņēmis par savas dzīves lielo izaicinājumu. Sākotnēji puisis palicis šova rezervistos un pat necerējis tiešām pievienoties kādai no komandām.

Liels bijis viņa pārsteigums, kad pēkšņi saņemts zvans ar ziņu - nākamajā dienā jābūt gatavam braukt uz Cīnītāju un stāties Vilku rindās Klintas vietā. Sapirkt vajadzīgās lietas, sakrāmēt somas un sakārtot lietas ārpusē tā, lai varētu vasaru mierīgi pavadīt prom no civilizācijas, vajadzējis neticamā ātrumā, un jau drīz Elgars sagaidīts laipno Vilku nometnē.

"Sagaidīšana komandā bija ļoti patīkama - pārējie visu izrādīja, izstāstīja. Nebiju gaidījis, ka tik pozitīvi sagaidīs," Sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Elgars, piebilstot gan, ka gulēt būdā uz cietās dēļu grīdas gan viņam pagaidām pagrūti pierast.

Par to, ka Elgars, spēka pilns ieradies šovā, kad citi dalībnieki jau divas nedēļas cīnās par izdzīvošanu, dzīvojot patiesi nekomfortablos apstākļos, sabozusies pretinieku komanda Lapsas, kura uzskata, ka te nu spēle nav godīga. Elgars tam īsti nepiekrīt.

"Es jau pats labprātāk būtu bijis no sākuma - visi noguruši, un te es atnāku. Taču par pretiniekiem - tā nu ir viņu pašu darīšana," Lapsu viedoklis neuztrauc jauno vilcēnu.

Jaunais dalībnieks var lepoties ar patiesi trenētu augumu, ko puisis nekautrīgi arī izrāda, pievilinot Lapsu meiteņu skatienus.  Violeta un Elīna atzīstas - puisis patiešām piesaistījis viņu uzmanību, un, tā kā Elīna ir brīva meitene, viņa gatava rīkoties, lai iekarotu jauniņā simpātijas. Arī pašam Elgaram, kurš nometnē jau ticis pie iesaukas "muskuļkalns", pret to nebūtu nekas iebilstams.

"Esmu brīvs puisis, un būtu pat ļoti interesanti šādā veidā uzsākt jaunas attiecības. Jā, man jau šovā ir simpātija, tāpēc jāmēģina rīkoties. Man nebūtu nekādu problēmu sākt šeit veidot attiecības - tas būtu pat interesanti. Kamēr jauns - vajag baudīt dzīvi, pēc tam būs, ko atcerēties," mīlai šovā gatavs jauniņais. Tas nav vienīgais, ko no Elgara varam sagaidīt Cīnītājā - viņš gatavs teju uz visu.

"Nekādu problēmu - varu pat pliks skriet apkārt dīķim. Esmu gatavs visam - man tieši nepatīk sēdēt klusumā un mierā," teic Elgars, atklājot, ka pats uzskata, ka ienācis šovā, lai radītu jautrību kā pārējiem dalībniekiem, tā skatītājiem.  

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!