Foto: DELFI

Lai gan paši šova Cīnītājs Lapsu komandas dalībnieki Lelde Špate un Andris Avots (abi attēlā) to, ka starp abiem radušās simpātijas, sparīgi noliedz (jo vairāk tāpēc, ka Andris ir topošais tēvs), viņu komandas biedri ir pārliecināti, ka šovā rodas pirmais pāris. Taču ne vienīgais – arī citi dalībnieki jau kārām acīm skatās arī uz pretinieku meitenēm un puišiem.

Par to, ka starp Leldi un Andri noteikti ir kas vairāk par draudzību, ir pārliecinātas Lapsu meitenes - viņas pamanījušas, ka abi naktīs čubinās, bet pa dienu viens otru baro ar savu karotīti. Nupat abiem kopā bija iespēja uz pāris stundām pamest apmetni, lai aizietu uz vietējo balli, un pārējie varot tikai minēt, kas ballē noticis.

"Viņš viņai uzklāj guļvietu, guļot abi saķeras kopā, bet, ja padomā, mēs visi jau saķeramies kopā, jo pa nakti ir ļoti auksti un kopā ir siltāk," sarunā ar DELFI Izklaide spriež šova dalībniece Diāna.

Paši aprunātie dalībnieki gan noliedz, ka starp viņiem liesmotu mīlas jūtas. Jo vairāk tāpēc, ka Andris nemaz nav brīvs puisis - viņu mājās gaida mīļotā meitene, turklāt novembrī jānāk pasaulē abu kopīgajam mazulim. Puisis priecājas, ka mīļotā sieviete neņem galvā nemitīgos šova veidotāju mēģinājumus sapārot viņu ar Leldi.

"Mums ar Leldi nekā nav, vienkārši guļam blakām, tāpat kā jebkurš cits. Es piektdien biju ārā uz balli, un man galvenais mērķis bija tikt pie telefona, lai noskaidrotu, kas notiek ārā. Uzzvanīju uz mājām draudzenei - viss ir kārtībā," teic Andris.

Viņam gan šķiet aizdomīgi tas, ka izlozē ielūgumus uz balli laimējuši tieši abi ar Leldi. Puisis pieļauj, ka šova veidotāji to darījuši ar nolūku, lai tikai saasinātu intrigas par abiem kā mīlas pāri. "Domājam, ka uz visām izlozes lapiņām bija rakstīti tikai viņu abu vārdi - ar nolūku tiek veidots šovs, un te taču vajag pāri," spriež Diāna.

Lai gan Lelde attiecībā uz abu it kā mīlu nav tik strikta un labprāt piekrīt nopozēt, barojot Andri ar savu karotīti, arī viņa abu attiecības skaidro kā ciešu draudzību. "Nu, kāds pārītis? Mēs vienkārši guļam kopā. Katram jau ir kāds, ar ko ir lielāks kontakts, un ar tiem arī guļ kopā," teic Lelde.

Tikmēr Cīnītājā jau aktīvi veidojas jauni pārīši - pārējiem ir aizdomas, ka kaut kas briest starp Vilku Sabīni un Lapsu Raiti, tiesa, tā kā abi ir pretinieki, viņi attiecībās esot ļoti piesardzīgi, jo pastāv risks, ka viens otra labvēlību var izmantot savtīgi - komandas labā.

Uz attiecībām cer arī Vilku jaunpienācējs Elgars, kuram simpātiskākas liekas tieši pretinieku meitenes. Arī blondās lapsiņas jau met aci uz muskuļkalnu Elgaru, un ar īpaši kāru skatienu uz pretinieku lūkojas Elīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!