Foto: DELFI

Sestdien, 25. februārī, telekompānijas LNT studijā norisinājās jau piektā talantu šova Okartes skatuve 2 izbalsošana, kas liktenīga kļuva šova dalībniecei Laurai Railai no Jūrmalas, kura šova dzīvoklī ienāca tikai pirms nedēļas.

Piektdien notikušajā Okartes skatuve 2 koncertā, kurā dalībnieki izpildīja maestro Raimonda Paula dziesmas no viņa pēdējo piecu gadu repertuāra, uzvaras laurus plūca Antra Stafecka jeb Džūda (attēlā), kuras priekšnesumu ar augstāko atzīmi novērtēja visi žūrijas dalībnieki - Guntars Račs, Arvīds Platpers un Andrejs Ēķis.

Neklātienē šovu vēroja arī Krievijā populārā dziedātāja Laima Vaikule, kura redzēto komentēja telefonsarunā un atzinīgus vārdus izteica par gandrīz visiem šova dalībniekiem, bet vislielākos Vaikules komplimentus izpelnījās tieši šā vakara uzvarētāja Antra Stafecka.

Saskaņā ar šova noteikumiem uz izbalsošanas līnijas sestdien jāsēž pēdējo divu vietu ieguvējiem - šonedēļ divās pēdējās vietās palika Oskars Deigelis un Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers.

Līdz ar to uz izbalsošanas strīpas sestdien sēdēja Oskars, Kašers un Laura Raila (piektdienas koncertā viņa ierindojās desmitajā vietā), kura tur nonāca pēc šova iekšējā balsojuma.

Izbalsotās un raudošās Lauras vietā šova dzīvoklī sestdienas vakarā ievācās šova pirmajā sezonā iepazītais Rihards Millers jeb Rikardions, kurš mūzikas dēļ ir pametis ienesīgo kartupeļu biznesu.

Foto galerijā: ieskats Okartes skatuves piektajā - maestro Raimonda Paula dziesmu - koncertā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!