Foto: Mango

Otrdienas vakarā notikušajā Spēlmaņu nakts balvu pasniegšanas ceremonijā starp viesiem varēja sastapt arī daudzus pašmāju aktierus un citus sabiedrībā zināmus cilvēkus, kuri pasākuma laikā nekautrējās demonstrēt siltās jūtas pret saviem dzīves partneriem.

Spēlmaņu nakts kaislīgākā pāra titulu noteikti ir pelnījis jaunais Latvijas Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš ar Dārtu Leiškalni (abi attēlā), politiķa Kārļa Leiškalna meitu - jaunā meitene aktieri skaļi un emocionāli atbalstīja pasākuma oficiālajā daļā, bet, kad Artuss devās uz skatuvi, lai kopā ar kolēģiem saņemtu balvu par gada labāko izrādi Mirušās dvēseles, viņa mīļotā draugu un viņa cīņubiedrus sveica ar sarkanu rožu klēpi.

Vēlāk teātra vestibilā notikušajā ballītē abi jaunieši, kuru attiecības sākās šī gada pavasarī, nekautrīgi skūpstījās un citādi publiski demonstrēja savas jūtas, kā arī laidās karstās dejās, kas piesaistīja daudzu klātesošo skatienus.

Ar īpašu eleganci, apmeklējot teātra dzīvē svarīgāko notikumu, izcēlās Nacionālā teātra aktieru pāris Egils Melbārdis un Anna Klēvere, par kuriem vēl aizvadītā gada rudenī tika mēļots, ka saskanīgais pāris pēc ilgu gadu kopdzīves izšķīries.

Abi aktieri iepazinušies deviņdesmito gadu vidū, kopā studējot Latvijas Kultūras akadēmijā, 1999. gadā abi aprrecējās un viņu laulībā dzimis dēls Gustavs. Lai gan pērnā gada izskaņā Klēvere paziņojusi, ka abi nolēmuši dzīvot atsevišķi, Spēlmaņu nakti pāris apmeklēja kopā un vakara gaitā viens no otra neatkāpās ne soli, citus viesus pārsteidzot ar burvīgi saskaņotiem tērpiem un eleganci.

Spēlmaņu nakts ballītē visai plaši pārstāvēts bija arī seriāla UgunsGrēks kolektīvs - zirgu puiša Krisa lomas atveidotājs Ivars Lūsis, kurš tika godināts par gada labāko izrādi bērniem un jauniešiem Miskastes bērns, uz pasākumu bija ieradies kopā ar Liepājas teātra aktrisi Jūliju Ļahu, ar kuru viņu vieno ne tikai teātris, bet arī intīmas jūtas.

Ar kaislīgām dejām pēc balvu izdalīšanas daudzu skatienus piesaistīja jauniņā seriāla UgunsGrēks aktrise Anete Krasovska ar draudzeni Zani Melderi - lai gan vēl nesen sarunā ar izklaides portālu Mango Anete atklāja, ka viņa beidzot ir iemīlējusies un izveidojušās pirmās nopietnās attiecības ar kādu puisi, Spēlmaņu ballītē viņa laidās trakulīgās dejās ar savu draudzeni.

Tāpat starp Spēlmaņu nakts viesiem varēja sastapt Jaunā Rīgas teātra aktieri Vili Daudziņu ar sievu, aktrisi Zani Daudziņu, Latvijas Nacionālā teātra aktieri Aināru Ančevski un viņa dzīvesbiedri, aktrise Martu Grasi, komponistu Kārli Lāci ar sievu Vinetu Vilisteri - Lāci un citus saskanīgus pārus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!