Foto: DELFI

Šova Okartes skatuve 2 dalībniece Marta Ritova (attēlā) atklāj izskata problēmas, ar kurām, mēnešiem dzīvojot slēgtās telpās, jāsaskaras jaunajiem mūziķiem – svaiga gaisa un kustību trūkuma dēļ cieš jauniešu figūra un sejas āda.

"Godīgi sakot, izskatīties labi, dzīvojot šova telpās, kur trūkst svaiga gaisa un kustību, nemaz nav viegli - nemitīgi jākontrolē, ko ēdam, un, ja nebūtu rīta aerobikas, mēs visi jau ripotu.

Mums jau bez aerobikas te nav nekādu citu fizisku aktivitāšu, tāpēc arī apetīte ir mazāka, taču, tā kā nav ko darīt, visu laiku gribas našķēties ar kārumiem. Pirmajā šova sezonā manam svaram klāt nāca divi kilogrami," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Marta.

Viņa priecājas par to, ka šova otrajā sezonā jauniešiem ir tik nopietnas aerobikas nodarbības - ja iepriekš talanti rīta vingrošanas laikā nereti pat aizsnaudušies, šoreiz vingrošana pie bijušās Pica TV rīta aerobikas raidījumu vadītājas Kristīnes Bērziņas esot stingra kā armijā.

Otra izskata problēma, ar kuru jauniešiem nākas cīnīties, ilgstoši dzīvojot bez svaiga gaisa, ir neveselīga sejas krāsa un pampums. "Svaiga gaisa trūkuma dēļ mēs regulāri pamostamies piepampuši. Šova pirmajā sezonā staigājām piepampušām sejām, bet tagad esam sapratuši, ka jādzer daudz ūdens, lai neizskatītos tik piepampuši.

Ļoti labi, ka mums LNT telpās atrodas solārijs, jo tas ādu padara veselīgāku. Es ikdienā nekrāsojos, man pietiek tikai ar solāriju un varbūt kādu pūderi, lai nespīd seja," stāsta jaunā dziedātāja.

No rītiem visi jaunieši mostas pēdējā brīdī, un dodoties uz vingrošanu, par īpašu pucēšanos nepiedomā, ja nu vienīgi nopūderē sejas. Taču citādi ikdienā jaunie talanti seko līdzi tam, lai kameru priekšā allaž izskatītos perfekti.

"Lai arī šova dzīvoklis ir mūsu mājas, mūs nemitīgi filmē, tāpēc visu laiku jāpiedomā pie izskata. Mēs nevaram staigāt netīriem matiem un nevīžīgos apģērbos - pat, ja velkam treniņtērpus, skatāmies, lai tie būtu skaisti," par talantu ikdienas rūpēm stāsta Marta.

Viņai pucēšanās ilgu laiku neaizņem, jo Marta ikdienā nekrāsojas, taču citas meitenes pamanījušās no rītiem veikli uzpucēties grimētavā, un neviena naktīs speciāli ar skropstu tušu neguļ, lai labāk patiktu skatītājiem.

"Ir jau grūti, apzinoties, ka visu laiku jāizskatās labi, jo tiekam vēroti, bet kaut kā ar to tiekam galā," teic Marta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!