Foto: DELFI

Otrdien, 14. februārī, talantu šova Okartes skatuves dalībnieki bija sarīkojuši pirmo ballīti savā dzīvoklī LNT studijā Elijas ielā – pie viņiem bija ieradušies mīļotie cilvēki un vienkārši labi draugi, lai kopā atzīmētu gada romantiskākos svētkus.

Ballītes organizēšanu bija uzņēmies viens no atraktīvākajiem šova dalībniekiem Kašers, bet viņam asistēja šobrīd sīvākās konkurentes šovā - veterāne Sabīne un jaunpienācēja Sandija.

Ballītes organizatori bija parūpējušies par īpaši atraktīvu izklaides programmu gan pašiem dalībniekiem, gan viņu viesiem - lai lauztu ledu starp savstarpēji nepazīstamajiem jauno talantu viesiem, iesākumā tika spēlēta īpaša iepazīšanās spēle, bet vēlāk dalībnieki ļāvās īpaši sarežģītai cepuru spēlei, pikantām dejām un citām aktivitātēm.

Lai iepriecinātu šova skatītājus Valentīna dienas vakarā, lielākā daļa no dalībniekiem kāpa uz skatuves, lai izpildītu klausītāju jau iemīļotas romantiskas kompozīcijas, no kurām vairums tika īpaši veltītas mīļajiem cilvēkiem, kuri bija ieradušies uz ballīti.

Ballītē virmoja patiesas mīlestības pilna atmosfēra, jo daudziem šova dalībniekiem šī bija lieliska iespēja pavadīt vakaru kopā ar mīļotajiem, ko ikdienā nevar satikt - Antru sveikt bija ieradies viņas mīļotais kopā ar dēliņu, pie Martas ciemojās draugs Klāvs, kurš šajā vakarā atzīmēja savu dzimšanas dienu, Madry ļāvās šova pirmās sezonas dalībnieka Valtera jūtu izpausmēm, arī jaunais dalībnieks Toms izrādīja savu pievilcīgo draudzeni, bet vismīļāk čubinājās ugunsdzēsējs Buks ar savu sievu Daci.

Tā kā ne visiem dalībniekiem ārpus šova telpām izveidojušās attiecības, dažus romantiskajos svētkos atbalstīt bija ieradušies labi draugi - pie Kašera viesojās Jana, kuru pats puisis dēvēja par savu dvēseļu radinieci, Sandiju atbalstīt bija ieradies zināmu popularitāti iemantojušais dziedātājs Mārtiņš Grunte, kurš pēc skatītāju pieprasījuma arī kāpa uz skatuves, lai izpildītu savu hitu Kā tevi sauc.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!