Foto: Publicitātes foto

Lai gan muzikālais talantu šovs Okartes skatuve. Dzimuši mūzikai LNT skatāms vien nepilnu nedēļu, tajā jau izveidojies mīlas trīsstūris, bet divi no šova dalībniekiem gatavi apprecēties.

Grupas K1 dalībnieces Ingas Karpičas un Nu un pārstāvja Naura Brikmaņa (abi kopā attēlā) mīlestība uzplaukusi pavisam strauji - tikai nedēļas sākumā dalībnieki satikās šova telpās, drīz citām dalībniecēm sapņos jau sāka rādīties Naura un Ingas skūpsti, un jau trešdien Nauris lūdza izredzētas roku, no nezināmiem avotiem pat ticis pie gredzentiņa.

Kolēģi izlēmuši jau nākamajā dienā pēc bildinājuma sarīkot abiem mīlniekiem improvizētas kāzas ar visu mācītāju. Sarunā ar izklaides Mango abi jaunie talanti priecājas, ka kāda no šova fanēm ar sociālo tīklu palīdzību lūgusi Ingu informēt par saviem auguma parametriem, un sola sagādāt ekstravagantu līgavas kleitu.

Šova veidotāji jaunajam pārim dāvās iespēju kopīgi pavadīt kāzu nakti īpašā istabiņā. Par to, vai arī kāzu naktī viss notiks pēc tradīcijām, topošie vīrs un sieva daudznozīmīgi smejas, kautrīgi bilstot, ka "nekad jau neko nevar zināt".

"Mēs nezinām, ko par to visu domā mūsu vecāki, jo mēs ar viņiem no šova telpām sazināties nevaram. Taču domāju, ka vecāki nedusmojas - Nauris jau nav nekāds "kreisais" cilvēks," spriež Inga.

Abi ir pārliecināti, ka viņus satuvinājušas daudzās kopīgās intereses, kā arī Nauri apbūrusi Ingas klavierspēle.

Īsi pirms kāzām pāris gan pauž bažas par to, vai pasākumu neizjauks Ivars Kļaviņš - Ingas grupasbiedrs, kurš ari ir meitenē iemīlējies. "Viņš izskatās greizsirdīgs. Ja viņš kaut kādā veidā izjauks ballīti, es ar viņu vairs nerunāšu," uz Ingas pielūdzēju ir dusmīgs Nauris. Inga savukārt cer, ka Ivars būs saprotošs un mīlai ceļā nestāsies.

Abi jaunieši atzīst, ka pirmajās dienās šova telpās jūtas patiesi laimīgi un dalībnieki nejūtoties kā konkurenti - abi mīlētāji turpmāk atbalstīs viens otra darbību šovā un cer kādreiz izveidot duetu.

Viņi nebaidās no tā, ka skatītāji varētu nodomāt, ka mīlas stāsts ir tikai šova elements, lai par abiem vairāk balsotu - Inga un Nauris uzskata, ka mīlas intrigas tikai padara šovu patiesāku un interesantāku. Inga Nauri vērtē kā šarmantu un džentlmenisku vīrieti un cer, ka puisis par viņu uzņemsies rūpes visu dzīvi, lai gan abi vēl nav izlēmuši, vai oficiāli apprecēsies, šovam beidzoties.

"Šobrīd kāzas ir šovs, bet par to, kas notiks pēc tam neko nevar zināt," noslēpumains ir Nauris.

Arī iepriekšējais LNT veidotais talantu šovs O!kartes akadēmija neizpalika bez bildinājuma - vienā no pēdējiem koncertiem Saipo jeb Indriķis Sīpols tiešraidē bildināja savu draudzeni. Šoreiz jaunieši nav tik ilgi vilcinājušies - bildinājums izteikts jau pirms savu muzikālo dotību atrādīānas.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!