Foto: Mango

Šonedēļ īpašu pārsteigumu piedzīvoja LNT talantu šova Okartes skatuve dalībniece, grupas Jātnieki pārstāve Sabīne Berezina (attēlā), kuru dziedātāja Samanta Tīna bija nolēmusi iepriecināt, uz studiju atvedot striptīzdejotāju.

Šova laikā Sabīne vairākkārt jokojoties bija izteikusies, ka kāds no šova dalībniekiem varētu kļūt par viņas simpātiju, bet attiecības ar kādu no jaunajiem talantiem viņai pagaidām nav izveidojušās.

Lai remdētu meitenes vientulības radītās skumjas, dziedātāja Samanta Tīna, viesojoties pie talantu šova jauniešiem, bija parūpējusies par pikantu pārsteigumu - viņas sagādātais striptīzdejotājs nodejoja Sabīnei individuālo deju, kas meiteni acīmredzami ļoti iepriecināja.

Striptīzdejotāja atvešana uz studiju no Samantas puses bija arī kā izlīguma solis, jo viņa nejauši tika iejaukta medijos jau aprakstītajā Sabīnes un hiphopera Rassel konfliktā - tā kā Sabīne bija piekritusi piedalīties šovā, viņa vairs nevarēja turpināt sadarbību ar Rassel un puisis viņu darbā pie jaunā albuma aizvietoja ar Samantu Tīnu, pirms tam paziņojot, ka Sabīne viņu piekrāpusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!