Foto: F64

Sestajā koncertā skatītāji un žūrija lēma, ka no Zvaigžņu lietus 2 jāaiziet Latvijas sieviešu izlases basketbolistei Ditai Krūmbergai un grupas Autobuss debesīs līderim Martam Kristiānam Kalniņam.

Šajā raidījumā šova dalībnieki ne tikai dziedāja, bet atrādīja savus talantus. Pirmais pāris izcēlās ar iespaidīgie trikiem - Ralfs Rubenis rādīja trikus ar motociklu, bet Laura Kosīte, karājoties lentēs, veica akrobātiskus manevrus. Kristaps Streičs spēlēja ģitāru un viņa blondā skatuves kompanjone Candy veica burvju trikus. Ieva Kokoreviča dejoja džaivu, bet Jānis Moisejs uz skatuves apvienoja basketbola spēlēšanu ar dejošanu un klavierspēli.

Kristīna Zaharova spēlēja vijoli, bet Nikolā Roldans pūta mežragu. Dita Krūmberga spēlēja klavieres, un Marts Kristiāns Kalniņš spēlēja oboju. Savukārt Andris Baltacis darbojās ap bišu stropu un dūca kā bišu tēviņš.

Visiem par lielu pārsteigumu, vismazāko skatītāju balsu skaitu ieguva un šovu pēc sestā koncerta nācās pamest Martam Kristiānam Kalniņam ar Ditu Krūmbergu.

"Godīgi sakot ir atvieglojums, tagad 100 % varēšu pievērsties basketbolam. Paldies visiem, necerēju, ka tik tālu tiksim," uzzinot balsošanas rezultātus, sacīja Krūmberga.

"Lieliskāku partneri par Ditu nevaru iedomāties. Ja tādas kā Dita ir visas viņas komandas biedrenes, sieviešu basketbola izlase gāzīs tādus kalnus," atvadoties sacīja Kalniņš.

Nākamajā nedēļā šovu turpinās vairs tikai pieci pāri, kuri septītajā koncertā, dziedās joku dziesmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!