Foto: DELFI

Šonedēļ no Kanāls 2 veidotā šova Cīnītājs bija spiesta izstāties viena no fiziski sagatavotākajām dalībniecēm – sporta skolotāja no Cēsīm Klinta (attēlā). 36 gadus vecā sieviete guva traumu un pēc konsultācijas par tās nopietnību ar mediķiem bija nolēma šovu pamest.

Trešdien abas Cīnītāju komandas - Vilki un Lapsas - devās mežā, lai vāktu materiālus dušas būvēšanai, bet Vilku komandas dalībniecei Klintai šis gājiens beidzās nepatīkami - lecot pāri grāvim, viņa nopietni traumēja celi.

"Gāju pa pļavu, kopā ar Sabīni nesu dēļus, kāpu pāri grāvim un neveiksmīgi iekāpu bedrē," nepatīkamo notikumu  atceras Klinta.

Tūlīt pēc notikušā Klinta tika nogādāta pie ārsta, kur konstatēja, ka viņai traumēts kreisās kājas menisks. Kāja tika ieģipsēta un pēc konsultācijas ar ārstiem tapa skaidrs, ka viņai šovs jāpamet.

"Mans šovs ir beidzies, visiem pārējiem tas turpinās, man viņš noteikti turpināsies mājās pie ekrāna - šovošu līdzi," promejot teica Klinta.

DELFI Izklaide atgādina, ka izdzīvošanas spēlē dalību sāka 19 dalībnieki, bet nu palikuši 17 - Reini izbalsoja pirmās nedēļas izbalsošanā , Klinta bija spiesta izstāties šonedēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!