Foto: Shutterstock

Holandes televīzijas šova Proefkonijnen vadītāji šokējuši skatītājus, raidījuma laikā nogaršojot apceptus viens otra miesas gabaliņus, vēsta ārvalstu prese

Pirms raidījuma abiem televīzijas darboņiem tika veiktas nelielas operācijas - Denisam Stormam mazs gaļas gabaliņš tika izgriezts no pēcpuses, bet Valērio Zeno izgrieza gaļas knipucīti no vēdera.

Raidījuma laikā abi nelielie miesas gabali tika apcepti, un abi vīrieši draudzīgi nogaršoja viens otra gaļiņu, pēc tam atzīstot, ka kanibālisms nebūt nav kaut kas īpašs un neparasts.

Tiesa, Deniss gan piebildis, ka juties nedaudz dīvaini, raugoties acīs cilvēkam, kura miesu viņš tajā brīdī košļājis, tomēr nelabumu šī situācija neesot izraisījusi.

Lai gan paši šova vadītāji ir pārliecināti, ka, šādi rīkojoties, viņi nav izdarījuši neko pretlikumīgi, jo abi piekrituši šai neparastajai "rotaļai", studijā esošais advokāts norādījis, ka problēmas ar likumu var rasties gan abiem vīriešiem, gan mediķiem, kas veikuši operācijas, jo miesas atdalīšana bez medicīniskas nepieciešamības Holandē esot aizliegta.

Protams, viens otra gaļu viņi neesot ēduši bez iemesla - šovs tiek translēts jauniešu telekanālā un tā uzdevums esot atbildēt uz dažādiem jautājumiem, piemēram, kā tad īsti garšo cilvēka gaļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!