Tikko iznākušā vīriešu iecienītā žurnāla Playboy septembra izdevuma vāku un iekšlapas rotā Rīgas mēra Nila Ušakova laulātās draudzenes Jeļenas Ušakovas (attēlā) foto - politiķa sieva žurnāla lasītājiem pieteikta kā "seksīgā misis Ušakova".

Žurnāla redaktors Ivars Āboliņš, komentējot Ušakova sievas fotosesiju, norādījis, ka tai neesot nekāda sakara ar drīzajām Saeimas vēlēšanām - pārrunas ar Jeļenu sāktas vēl pirms Valdis Zatlers ierosināja Saeimas atlaišanu.

Pati Jeļena intervijā žurnālam atzinusi, ka Playboy fotosesijai viņa piekritusi, "lai būtu ko mazbērniem parādīt".

"Gribējās, lai pēc manis paliktu kaut kas skaists, jo jaunība un skaistums ir pārejošas lietas," skaidrojusi 21 gadus vecā Jeļena, kura pati apzinoties to, ka ir skaista, bet saprot arī, ka izskata dēļ sabiedrībai par viņu varētu būt radies nepareizs priekšstats.

"Es tikai no malas izskatos pēc cilvēka ar vēju galvā. Daudzi uzskata, ka esmu duročka, tāda muļķīte, netic, ka izcili pabeidzu skolu. Taču tā galīgi nav, vienmēr esmu bijusi nopietna. Negribu sevi kaut kā pārvērtēt, bet cilvēkiem parasti liekas, ka simpātiskas meitenes nav sevišķi gudras. Lai gan tā nav - tādu meiteņu ir daudz," novērojusi Jeļena.

Neraugoties uz savu statusu, Rīgas mēra sieva ikdienā izvēlas vienkāršu apģērbu un labprāt valkā kedas.

"Par laimi, uz ielas mani tik labi nepazīst, tāpēc varu staigāt, kā gribu. Vismaz, kamēr vēl neesmu premjera sieva, varu staigāt, kā gribu," atzinusi jaunā sieviete un atklājusi, ka viņa nemaz nevēlas, lai viņas vīrs kļūtu par premjeru.

"Nē, es negribu [būt premjera sieva]. Ne mēra, ne premjera. Tā ir sanācis, un jau no pāsa sākuma es nebiju sajūsmā. Jo forši var dzīvot arī bez tā visa," rezumējusi Ušakova kundze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!