Foto: Mango

TV3 muzikālā šova Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas skatītāji izteikuši prgonozes, ka Rīgas Krievu teātra aktrise Veronika Plotņikova (attēlā) ar savu skatuves kompanjonu, dziedātāju Martu Kristianu Kalniņu, ir viens no pāriem, kuri iekļūs šova finālā un cīnīsies par galveno balvu – 10 000 eiro.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Plotņikova stāsta, ka skatītāji Veroniku un Martu uz šova finālu izvirzījuši priekšlaicīgi. "Katru svētdienu, kad pabeidzas raidījums, mēs nezinām, ko darīsim tālāk, kāds būs mūsu nākamās nedēļas priekšnesums. Kā saka , каждый раз как первый клас" atzīst Plotņikova.

Vaicājot, kas Veronikai un Martam izvēlas šova repertuāru, aktrise atklāj, ka repertuāra izvēle notiek, konsultējoties ar šova "milzi". "Es nevaru dziedāt vienkārši tāpat - man vajag katram priekšnesumam ideju. Es esmu tā, kura izdomā, kā šovā izskatīsies mūsu muzikālais priekšnesums, arī miskastes uz skatuves ir mana ideja.

Nav jau tā, ka es viena pati pieņemu visus lēmumus. Visu darām ar Martu kopā un kopā pieņemam arī lēmumu, kā izskatīsimies uz skatuves. Tas jau normāli, ka man to ideju ir tik daudz, jo man kā nekā ir tāda profesija. Taču, ja skatos un redzu, ka Marts tā aizdomīgi skatās, mainu ideju," skaidro Veronika.

Aktrise jau pirms pāris gadiem piedalījās LNT dziedāšanas šovā Divas zvaigznes, kurā startēja duetā ar šovmeni Māri Grigali un uzvarēja. "Piedaloties Dziedi ar zvaigzni, man nav mērķa uzvarēt - es pat nevēlos uzvarēt, jo, ja bieži vien kaut ko ļoti, ļoti vēlos, tas man netiek. Tāpēc labāk nedomāt par finālu un uzvaru šovā.

Man ir ļoti interesanti piedalīties šajā šovā. Es piedalos, jo man svarīgi parādīt manu un Marta sagatavoto priekšnesumu, tas ir pats galvenais. Svarīgi ir skatītājiem parādīt to, kas mums pašiem patīk, ka mēs uz skatuves darbojamies tā, ka mums acis deg, kad ir azarts. Tā ir tā šova īstā garša," pārdomās dalās Veronika.

Paralēli ģimenes dzīvei, dēliņa audzināšanai un dalībai šovā, aktrisei sākas sezona Rīgas Krievu teātrī. "Ja runājam par manām prioritātēm, tad ģimene man ir pirmajā vietā, teātris ir mana galvenā darba vieta un pēc tam nāk šovs Dziedi ar zvaigzni," atklāj Veronika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!