Foto: Mango

Lai gan daudzi prognozēja, ka LNT šovā Latvijas princese laurus plūks blondā Madara Grīnberga (22), notika pretējais un uzvarēja Katrīna Puriņa. Pēc šova bija skaidri manāms, ka Madara nav īpaši sajūsmināta par tādu notikumu pavērsienu un "tikai" viceprinceses titulu.

Pēc šova vaicājot Madarai, kādas ir emocijas, viņa ātri nobēra, ka jūtas superīgi. "Katrīnai bija jāuzvar! Es jūtos laimīga. Visas baumas vairs nav jāklausās, un īstenībā man par sevi nekādas intervijas vairs nav jāsniedz," paziņoja Grīnberga un steidza atvadīties.

Tā vien liekas, ka Madara bija laipna un iejūtīga pret medijiem tikai tad, kad vajadzēja sevi eksponēt kā atbilstošu princeses titulam. Kad kārotā uzvara aizgāja gar degunu, Madara atļāvās parādīt savu patieso seju.

Pēc šova pāris meitenes, sarunājoties ar Madaru, pauda sašutumu, norādot, ka absolūti bija pārliecinātas, ka uzvarēs Madara.

Zinātāji stāsta, ka Madara ir liela ballīšu cienītāja un viņa nelaiž garām izdevību ballēties Vecrīgas klubiņos.

Dodoties uz noslēguma afterpārtiju klubā Coyote Fly, šova dalībnieces pulcējās pie Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijas ieejas, lai ar diviem limuzīniem dotos uz Vecrīgas klubiņu. Pirms kāpt limuzīnā Madara nekautrējās turpat uzsmēķēt, norādot fotogrāfam, ka nav jāfotografē, kā viņa pīpē. Skaidri redzams, ka Madara nav mierā ar viceprinceses titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!