Foto: DELFI

Tā kā šova Cīnītājs dalībnieki jau nedēļām ilgi spiesti pārtikt no ūdenī vārītām auzu pārslām un rīsiem, izsalkums ir pilnībā pārņēmis viņu prātus, un labu pusdienu vārdā viņi gatavi pat uz asins izliešanu. Brīvdienu naktīs Cīnītāju apmetnē notikusi nežēlīga cīņa par pārtiku, kas vainagojusies ar asins izliešanu.

Jau labu laiku kā Lapsu, tā Vilku komandu dalībnieki sūdzas par to, ka šovā nav iespējams tikt pie normāla ēdamā, tāpēc visi regulāri ir izbadējušies un mokās ar vēdera problēmām.

Ēdamais kļuvis par galveno konfliktu cēloni - dalībnieki nemitīgi kašķējas par to, vai labāk visu gūto pārtiku apēst uzreiz un pēc tam badoties līdz nākamajam guvumam, vai arī ēst pamazītēm, visu laiku dzīvojot pusbadā.

Jau vairākas dienas skandāls brieda ap trim vistām, kuras balvā par kādu pārbaudījumu tika piešķirtas Vilku komandai. Komandas meitenes spītīgi pastāvēja uz to, ka jāgaida olas, kamēr puiši bija gatavi ķerties pie nažiem un vistas nokaut.

Neizlēmīgajiem Vilkiem "palīdzēt" izlēma Lapsas. Lapsu vadoņi Artūrs un Andris, nespēdami noskatīties uz to, kā šāds gardums nīkst pa būri pretinieku nometnē, pagatavoja speciālu āķi, ar ko būri attaisīt un pārvilināt vistas savā teritorijā.

"Ja vistas būtu mūsējās, viena jau tagad peldētu pa katlu, bet pārējās divas gaidītu savu kārtu," teica Andris. "Zlanks vistai pa kaklu, un būtu mums buljons," sapņoja Ieva.

Likās, ka plāns neizdosies, taču tā sauktajā "atbrīvošanas akcijā" iejaucās vistas pašas - viena klukste, izkļuvusi no aploka, devās taisnā ceļā uz Lapsu apmetni, kur viņu zibenīgi noķēra Violeta.

Tālākie notikumi risinājās zibenīgā ātrumā - Artūrs uzņēmās vistas kaušanas pienākumus un ātri vien atbrīvoja putniņu no galvas, tas tika nodīrāts un jau pusstundu pēc ierašanās Lapsu nometnē peldēja pa katlu.

Uz to visu šausmās noraudzījās Vilki, bilstot, ka vistas kaušana Lapsu nometnē, kas izvērsusies par jautru izklaides pasākumu visai komandai, bijusi vairāk kā necilvēcīga.

Lapsu Artūrs gan attaisnoja komandu, atklājot, ka Lapsām vairs neesot atlicis nekas ēdams, tāpēc gluži loģiski jāsāk apēst pretinieku mājdzīvnieki. Drīz vien Lapsu nometnē tika pārvilinātas arī atlikušās divas Vilku vistas, un tās gaidīja līdzīgs liktenis.

"Mums negribējās viņas mocīt," labāk izvēloties gaļu nevis olu gaidīšanas procesu, teica Lapsas. Saniknotie Vilki pretiniekiem atriebties izlēma, saņemot iespēju izvēlēties jebkuru lietu no Lapsu mītnes.

Vilki iebrāzās Lapsu nometnē, paziņojot, ka izvēlas atņemt viņu būdas jumtu, ko Lapsas, protams, negribēja atdot. Daudz netrūka, lai arī šī cīņa beigtos ar asins izliešanu. Galu galā komandas vienojās, ka Vilkiem tiek Lapsu guļammaiss un cirvis, ar ko nokautas vistiņas. Pašlaik apmetnē valda pamatīga spriedze, un dalībnieki ir gatavi nākamajiem uzbrukumiem no pretējām pusēm.

Video: Nežēlīgā vistu kaušana vērojama no 6. līdz 14. minūtei, bet cilvēkiem ar vājiem nerviem to skatīties nav ieteicams.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!