Foto: F64
Seksologi apkopojuši desmit padomus nevainīgajām meitenēm, kuras plāno izmēģināts seksa priekus un atvadīties no savas jaunavības. Tiesa gan, šīs norādes jaunavām nākušas no viduslaikiem, tomēr eksperti ir pārliecināti, ka arī mūsdienu meitenēm vismaz daļa no tām būs piemērotas.

Pirmā nakts jāpavada tumsā. Šim senajam uzskatam mūsdienu seksologi pilnībā pievienojas - savulaik gan tika uzskatīts, ka ar jaunavu mīlēties tumsā ir drošāk, jo apgaismojumā meitene bailēs no sāpēm var partnerim uzlikt lāstu un viņš uz ilgu laiku zaudēt potenci, bet mūsdienu eksperti uzskata, ka tumsā mazināsies meitenes kautrība un viņa spēs vieglāk gūt baudu. 

Pirms seksa jāiedzer baldriānu uzlējums. Šis padoms būtu jāņem vērā abiem partneriem, jo neliels daudzums nomierinošā līdzekļa ne tikai mazina psiholoģisko spriedzi, bet arī paildzina vīrieša erekcijas ilgumu un abiem mīlniekiem pirmo reizi padara daudz baudāmāku. Protams, ar uzlējumu nedrīkst aizrauties, jo citādi seksa laikā var gadīties iemigt.

Iesmērēt vīrieša locekli ar lāča taukiem. Arī šo ieteikumu mūsdienu seksologi nav smādējuši, jo lāča tauki darbojas kā dabisks lubrikants. Tā kā tauki satur arī penalgīnu - līdzekli, kas darbojas kā viegla anestēzija, šī smērviela palīdz pirmajam seksuālajam kontaktam notikt mazāk sāpīgi un samazina nepatīkamās izjūtas sievietes makstī.

Pirms dzimumakta iedzert kandžu. Lai gan savulaik jaunavas pirms liktenīgās nakts mēdza drosmei iedzert kādu glāzi, seksa eksperti mūsdienu sievietes aicina no tā atturēties, jo alkohola ietekmē asinsvadi paplašinās un tas nozīmē, ka jaunavības plēves pārplēšanas laikā asiņošana būs daudz spēcīgāka.

Meitenei jāapmazgājas ar ceļteku novārījumu. Mūsdienu eksperti šo atzinuši par vienu no labākajiem senlaiku ieradumiem, jo ceļteka satur dabiskas vielas, kas mazina sāpes un aptur asiņošanu, tādēļ jaunavības zaudēšanas laikā tas viena no piemērotākajiem līdzekļiem.

Izvēlēties vismīkstāko guļvietu. Šo padomu seksologi apšauba, jo savulaik jaunavas gultā visi iespējamie pēļi un spilveni salikti tikai tāpēc, lai demonstrētu līgavas labklājību. Patiesībā ļoti mīkstā gultā mīlēties ir neērti, jo vīrietim ir grūti kontrolēt savas kustības un viņš nejauši var nepieredzējušajai meitenei nodarīt sāpes. 

Nodarboties ar seksu no aizmugures. Arī šis esot viens no ieteikumiem, kuru jaunavai un viņas partnerim vajadzētu ņemt vērā, jo, mīlējoties šādā veidā, vīrietis visefektīvāk spēj kontrolēt savas kustības, bet, meitenei atrodoties šādā pozā, jaunavības plēve tiks pārplēsta ar vismazākajām sāpēm un ātrāk.

Iesmērēt vagīnu ar apiņu eļļu. Par šo ieteikumu mūsdienu seksologi ir stāvā sajūsmā, jo arī šajā eļļā ir dažādas dabiskas vielas, kas krietni atvieglo jaunavības plēves pārplēšanas procesu - izmantojot šo smērvielu, tas notiekot gandrīz nemanāmi un lielākoties vispār bez sāpēm.

Meitenes dzimumorgānus apmazgāt ar ledainu ūdeni. Lietojot aukstu ūdeni, asinsvadi sašaurinās, tāpēc cilvēki savulaik uzskatīja, ka tādejādi tiktu novērsta arī asiņošana, tomēr tā nenotiek - tuvības brīdī asinsrite atkal kļūst normāla, jo sieviete sasilst, un visas pirms tam pārdzīvotās pūles var izraisīt tikai un vienīgi saaukstēšanos..

Sievietes dzimumorgānus appūst ar tabakas dūmiem. Šis amizantais ieteikums, kas kaislīgiem pīpmaņiem var kļūt par savdabīgu priekšspēli, tomēr nekādu reālu labumu nedod - lai gan savulaik pastāvējis uzskats, ka tabaka remdē sāpes, zinātniekiem to pierādīt nav izdevies, bet šādas darbības laikā sieviete var gūt apdegumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!