Foto: DELFI

Seksīgā Lapsu sekretārīte Violeta Stepānova (attēlā), šķiet, kļuvusi par nīstāko šova dalībnieci – viņa regulāri kameru priekšā lamājas, izceļas ar nevaldāmu aktivitāti un rozā drēbēm un kā pirmā paglābta no izbalsošanas, kas šķiet negodīgi skatītājiem. Pašai Violetai ir savs skaidrojums tautas naidam pret viņu.

"Daudziem skatītājiem droši vien nepatīk, ka es esmu tāda atraktīva. Cilvēki vienkārši ir greizsirdīgi par to, ka viņi nevar būt tādi kā es," sarunā ar DELFI Izklaide par to, kāpēc skatītājiem viņa nepatīk, smejoties spriež Violeta.

Viņa atzīstas, ka reizēm apzināti spēlē uz skatītāju jūtām - atļaujoties trakulīgus izlēcienus, vai atklāti pasakot to, ko domā, kaut vai tas jādara, izmantojot rupjus lamuvārdus. "Mani īpaši neuztrauc tas, vai kādam es patīku vai ne. Ne jau es citu domu dēļ sēdēšu maliņā un klusēšu," teic Violeta.

Viņa tiek uzskatīta par vienu no šova iekārojamākajām meitenēm. Pievilcību gan Cīnītāju apmetnē saglabāt esot grūti - šovā nav iespējas pat kārtīgi nomazgāties, par krāsošanos, padušu izskūšanu, matu piekrāsošanu vai tīra apģērba uzvilkšanu vispār nerunājot.

"Protams, ka gribas sapucēties. Matus ar šampūnu neesmu mazgājusi jau vairākas nedēļas - taisām dažādas frizūras, lai tik ļoti nepamanītu, cik mati netīri. Tā gribas uzkrāsoties, uzvilkt papēdīšus! Bet te es tā kā laukos pie babuļas atbraukusi," nosmej Violeta.

Tomēr viņu īpaši neuztrauc fakts, ka televīzijas skatītāji blondīni, kura ikdienā pieradusi skaisti uzkrāsoties un uzpucēties rozā kleitiņā, redz netīru un nekoptu, īpaši tādēļ, ka viņai pašai šeit īsti nav spoguļa, kurā ieskatīties.

"Es joprojām jūtos tāda, kāda atbraucu pirmajā dienā - simpātiska, ļoti skaista un tīra. Man patīk būt smukai. Mans skaistuma noslēpums - vienmēr savā apģērbā cenšos iekļaut kaut ko no rozā krāsas. Man patīk šī krāsa, tā man ļauj justies smukai. Jūnija beigās, kad man bija izlaidums, visi jau droši zināja, ka man būs rozā kleita, un tā arī bija," smejas seksīgā Violeta.

Šovā viņa ir labākā draudzene citai blondīnei - Elīnai Melbārdei. Abas ar savu nemitīgi skaļo uzvedību krīt uz nerviem ne tikai skatītājiem, bet arī pretiniekiem.

"A ko te nedēļām darīt? Ne jau mēs sēdēsim kā Vilki, kas neko nedara. Mēs esam kā saulītes, kas visiem paceļ pozitīvo garu - lēkājam, dejojam, izdomājam visādas aktivitātes. Bet Vilki to visu no mums pēc tam nošpiko," stāsta Violeta.

Trakās blondīnītes izcēlušās ar diviem nedarbiem - vispirms viņas abas iebruka Vilku nometnē, nozogot divas pretinieku karotītes, turklāt tieši Violeta bija tā, kura noķēra nelaimīgo Vilku vistu.

"Esmu gatava visam kam, ja man kāds pievienojas. Un man nemitīgi galvā iešaujas kaut kas traks - to tad es arī daru," savus izlēcienus skaidro blondīne. Abas ar Elīnu izpelnījušās komandas biedru neizpratni, paziņojot, ka gulēs viena otrai blakus, nevis kā pārējās piespiedušās kādam šova puisim.

Violetai tas nešķiet pareizi tā iemesla dēļ, ka viņu pašu ārā gaida puisis, bet komandas biedri viņai, maigi izsakoties, diez ko iekārojami neliekas. "Es negribu gulēt ar puikām!" uzsver Violeta, draudzenei Elīnai gan iesakot pamēģināt kādu nocopēt, jo viņa "kļūšot vēl slavenāka".

Lai gan šovā Violeta radījusi dumjas, rozā drēbēs tērptas blondīnes, kam patīk lamāties, iespaidu, dzīvē viņa esot pavisam citāda. To pierāda arī fakts, ka meitene uzvaras gadījumā laimēto naudu nevis notrieks jaunās kurpītēs, bet ieguldīs izglītībā.

"Esmu izmācījusies par sekretāri, bet gribu mācīties vēl. Ja es vinnēšu naudas balvu, piepildīšu savu sapni kļūt par frizieri un iestāšos kādā frizierskolā. Tas ir tikai iespaids, ka esmu dumja caca," atklāj Violeta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!