Foto: Mango

Telekompānijas LNT radošais direktors Niks Volmārs (attēlā) skaidro talantu šova neticamo fenomenu – Okartes skatuvei izdevies pārspēt visas Talantu fabrikas, un paredzams, ka šie jaunieši kļūs par zvaigznēm arī pēc šova noslēguma.

"Okartes skatuve bija pirmais šovs Latvijas vēsturē ar pievienoto vērtību - tajā tika radītas ārkārtīgi daudzas jaunas dziesmas, kuras ar panākumiem startējušas mūzikas topos," izklaides portālam Mango skaidro Volmārs.

Viņš skaidro, ka Okartes skatuve ar to arī ir daudz pārāka par agrāk populārajām Talantu fabrikām.
"Jaunieši, kas iznāca no Talantu fabrikas, ātri zaudēja savu popularitāti, jo viņiem nebija savu dziesmu. Savukārt visām Okartes skatuves grupām tapusi jau kārtīga, stundu gara koncertprogramma, un viņi pēc šova beigām varēs turpināt darboties," skaidro LNT radošais direktors.

Viņš uzskata, ka talantu šovā radušies ļoti daudzi izcili komponisti, kas varēs turpināt spīdēt Latvijas šovbiznesā.

"Uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi ļoti stabili jaunie komponisti, kas atklāti šovā un būs ļoti liels pienesums Latvijas mūzikā," rēķina Volmārs, gan atturoties nosaukt piecus savus favorītus, kamēr nav noticis fināls.

Telekompāniju iepriecinājuši arī talantu šova augstie reitingi, pie tam Okartes skatuve piedāvā kādu inovatīvu tendenci. "Šovs ir kulta produkts sociālajos medijos. Tas vien, ka portālā Youtube šova video noskatījušies četri miljoni skatītāju, jau vien liecina par to, ka tā popularitāte ir mežonīga," spriež eksperts.

Tieši tāpēc LNT izlēmuši neapstāties panākumu priekšā, un jau no nākamā gada janvāra veidos šova otro sezonu, kurā kā dalībnieki paliks daži no šīs Okartes skatuves talantiem, bet viņiem pievienosies jauni talanti. 19. decembrī 10.00 LNT telpās Elijas ielā 17 notiks talantu atlase otrās sezonas raidījumiem, un pavasarī jauno censoņu uzdevums būs vēl nopietnāks.

"Mēs kopā mēģināsim izveidot mūziklu, kas dramaturģiski ir viena no sarežģītākajām jomām. Tas jauniešiem būs liels profesionāls izaicinājums, un arī skatītājiem tā būs nebijusi iespēja - pašiem iesaistīties mūzikla veidošanā," atklāj Volmārs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!