Foto: Publicitātes foto
Janvāra vidū telekompānija LNT jau ceturto reizi uzsāks Latvijas zelta talantu meklējumus, un šoreiz pozitīvo emociju šova vadīšana uzticēta pieredzes bagātajai TV "sejai" Ketijai Dombrovskai un Dailes teātra aktierim Dainim Grūbem (abi attēlā).

Vienmēr smaidīgā Ketija plašāku atpazīstamību iemantojusi kā LTV7 izklaidējošā jauniešu raidījuma SeMS vadītāja, bet tagad viņa nolēmusi piekrist jaunajam izaicinājumam un piedalīties jauno talantu meklējumos.

"Latvijas Zelta Talantu jaunajā sezonā es ceru sagaidīt patiešām daudz jaunus, radošus, interesantus jauniešus. Es zinu, ka Latvijā ir daudz talantīgu cilvēku! Kāpēc tad savu talantu neparādīt visai Latvijai?!

Galvenais ir atcerēties, kas tev varbūt šķiet pavisam ikdienišķa un ierasta lieta, citiem var šķist kaut kas pavisam jauns un vēl nedzirdēts. Es zinu, ka daudzi mūsu talanti slēpj savas spējas, bet es ceru viņus satikt, atklāt un parādīt visai Latvijai!" aicina Ketija.

Dzīvespriecīgās meitenes faniem uztraukumam nav pamata - darbu LTV7 raidījumā viņa nepamet. Tiesa, SeMS, sākoties jaunajai sezonai, piedzīvojis izmaiņas.

"No jaunā gada raidījums vairs nebūs katru darba dienas vakaru, bet tikai vienu reizi nedēļā - ceturtdienās, pulksten 21.25. Līdz februārim es noteikti turpināšu tajā darboties, bet, iespējams, februārī un martā uz laiku paņemšu pārtraukumu," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Ketija.

Arī otrs Zelta Talantu vadītājs - Dailes teātra aktieris Dainis Grūbe - neslēpj, ka talantu šova vadīšana būs lieliska pieredze, lai attīstītos un mācītos sevi pilnveidot, kā arī pauž prieku par iespēju sadarboties ar profesionālo Ketiju.

Atlases jaunajai Latvijas Zelta Talantu sezonai, kā jau ierasts, notiks lielākajās Latvijas pilsētās - 16. janvārī talantus gaidīs Liepājā, Liepājas Olimpiskā centra Tango zālē, 17. janvārī - Ventspils Kultūras centra mazajā zālē, 18. janvārī - Valmieras Kultūras centra mazajā zālē, 19. janvārī Daugavpils latviešu kultūras centrā, bet 20. janvārī talantu atlase notiks Rīgā, LNT ēkā Elijas ielā 17. Atlases sākums visās pilsētās noteikts pulksten 15.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!