Efektīvs un precīzs treniņš – arī mājas apstākļos

Arī vingrojot mājās, ir vēlme to darīt pēc iespējas precīzāk un rezultatīvāk – tā, it kā atrastos vienā telpā ar fitnesa treneri. Pateicoties Samsung ierīču savienotajai ekosistēmai, to panākt ir pavisam viegli. Pirms treniņa uz TV ekrāna ir jāuzliek treniņa video, kā jāsavieno savs viedtālrunis ar televizoru. Tādējādi televizora ekrānā, gluži kā spogulī, redzēsi, kā padodas vingrojumu izpilde.  Līva Goba, satura veidotāja un Samsung zīmola vēstnese, ļāva ielūkoties savā fitnesa rutīnā mājas apstākļos.
  • 1
    Izmantojot SmartThings lietotni, pavisam ērti iespējams TV ekrānam pieslēgt gan sava telefona galveno ekrānu, gan kameru, lai vienlaikus redzētu gan treniņa video, gan arī savu izpildījumu televizora ekrānā treniņa laikā.
  • 2
    Ar Samsung Galaxy Flip4 nebūs problēmu telefonu atbilstoši iekadrēt, lai kamera uztvertu visu treniņu. Atliecot telefonu, tas vienlaikus kalpos arī kā statīvs un nodrošinās vislabāko kadru.
  • 3
    Redzot uz TV ekrāna vienlaikus gan trenera rādītos vingrojumus, gan to, kā pašam izdodas tos izpildīt, var sekot līdzi precīzai vingrinājumu izpildei, kas gan sniegs labākus rezultātus, gan arī ir būtiski drošai un veselīgai sportošanai.
  • 4
    Izmantojot Samsung Galaxy Watch5, izvēlies tajā visatbilstošāko treniņu programmu, lai pēc tam ar viedpulksteni varētu arī analizēt treniņa rezultātus un saņemt ieteikumus turpmākajām aktivitātēm.