Kādus aksesuārus izvēlēties salokāmajiem viedtālruņiem

Katra lietotāja unikālajam stilam un gaumei
Augusta izskaņā Latvijā pārdošanā nonāca jaunākie un līdz šim inovatīvākie Samsung salokāmie viedtālruņi – Galaxy Flip4 un Galaxy Fold4, kā arī nēsājamās ierīces – viedpulksteņi Galaxy Watch5 un bezvadu austiņas Galaxy Buds2 Pro. Viedtālruņi izceļas ne tikai ar jaudīgām funkcijām, brīnišķīgu dizainu un mūsdienīgām krāsām, bet arī stilīgiem un praktiskiem aksesuāriem, kas neatstās vienaldzīgu nevienu. Aksesuāru daudzveidība un krāsas ļaus tās pieskaņot katra lietotāja unikālajam stilam un gaumei.
Galaxy Flip4 daudzveidīgie vāciņi – stilīgi un eleganti
Viedtālruņa Galaxy Flip4 eleganto korpusu vari ietērpt piecos dažādos vāciņos. Izvēlei pieejams caurspīdīgs vāciņš, kas ne tikai aizsargās viedtālruni, bet arī izcels tā krāsu. Pieejami arī caurspīdīgi vāciņi ar gredzenu, silikona vāciņi ar gredzenu un silikona vāciņi ar siksniņu. Pateicoties vāciņos iestrādātajam gredzenam vai siksniņai, ierīci varēsi droši un ērti satvert. Īpaši parocīgi būs tos izmantot, pārlūkojot saturu vai atbildot uz ziņām, esot ceļā. Savukārt, ādas vāciņš būs ne tikai gaumīgs, bet arī augstvērtīgas kvalitātes. Tiks nodrošināta vispusīga aizsardzība, ieskaujot un pasargājot arī viedtālruņa locījuma vietas eņģi.
Vispusīga aizsardzība iespaidīgajam Galaxy Fold4
Galaxy Fold4 vāciņi ir eleganti un plāni. Tie nemanāmi ieskaus viedtālruņa korpusu, izceļot arī tā dizainu. Iespaidīgo un 7,6 collu lielo galveno ekrānu varēsi aizsargāt, pateicoties silikona vāciņam ar siksniņu, ādas vāciņam, vāciņam ar statīvu vai vāciņam ar S Pen. Vāciņš, kurā tagad iestrādāta īpaša vieta arī S Pen digitālajam irbulim, nodrošinās, ka tas vienmēr būs pa rokai. Turklāt, ja lietosi viedtālruni atvērtā veidā un novietosi to, piemēram uz galda, stabilitāte nemazināsies. S Pen paredzēto vāciņu varēsi ērti izņemt un tas netraucēs darboties.
Tāpat pieejami arī vāciņi ar statīvu. Statīvs īpaši ērti noderēs, skatoties video. Tas ir iestrādāts vāciņa aizmugurē un to atlokot, varēsi novietot viedtālruni optimālā skata leņķī, neaizsedzot ekrānu.
Pateicoties modernajām siksniņām, kas iestrādātas Galaxy Fold4 un Galaxy Flip4 vāciņa aizmugurē, varēsi tās mainīt un pieskaņot savam individuālajam stilam, kā arī noskaņojumam.
Kļūstam zaļāki
Visi Galaxy Flip4 un Galaxy Fold4 vāciņi tiek ražoti, izmantojot UL (Underwriter Laboratories (UL) – drošības sertifikācijas kompānija) sertificētus, pārstrādātus vai bioloģiskus materiālus. Tas ļauj samazināt atkritumu apjomu un jēgpilnā veidā atkārtoti izmantot otrreiz pārstrādājamos materiālus, samazināt oglekļa emisijas, palielināt efektivitāti un taupīt mūsu planētas vērtīgos resursus.
Jauda ikdienas izaicinājumiem
Trīs vienā vai divi vienā – izvēlies Samsung bezvadu uzlādes lādētāju un uzlādē zibenīgi ātri divas vai pat trīs ierīces vienlaicīgi. Lādētāja korpusā iestrādāts arī īpašs magnēts, ar kura palīdzību ātri varēsi atrast piemērotāko uzlādes vietu viedpulkstenim. Lādētājam ir minimālistisks dizains un tas pieejams melnā vai baltā krāsā, tāpēc iederēsies jebkurā interjerā.