Kā veidot saturu, izmantojot salokāmo viedtālruni

Satura veidotāja Līva Goba dalās ar padomiem

Kā veidot saturu, izmantojot salokāmo viedtālruni

Satura veidotāja Līva Goba dalās ar padomiem
Samsung Galaxy Flip4 ir jaudīgs viedpalīgs, fifīgs aksesuārs un lielisks ikdienas rīks episku foto iemūžināšanai. Maigais pasteļtoņu korpuss, salokāmais dizains, divi ekrāni un viedtālruņa unikālā forma sniedz iespēju uzņemt fotoattēlus dažādos leņķos. Tiem, kuri meklē kādu īpašu stila odziņu un lielisku sabiedroto, kas palīdzētu veidot saturu, šī salokāmā ierīce būs kā radīta. Atvērts, aizvērts vai brīvi ielocīts vēlamajā leņķī – viedtālruņa Galaxy Flip4 FlexCam kamera ļaus iemūžināt attēlus no neredzētiem rakursiem un veidiem. 
Samsung zīmola vēstnese, satura veidotāja Līva Goba dalās padomos un demonstrē, kādas FlexCam kameras iespējas ikdienā izmanto viņa.
0 grādi – selfiji ar aizmugurējo kameru
Galaxy Flip4 priekšējais ekrāns lieti noder ne tikai, lai ātri atbildētu uz zvaniem un aplūkotu saņemtos paziņojumus, bet arī foto uzņemšanai. Dubultklikšķis uz atbloķēšanas taustiņa un priekšējā ekrānā atveras kameras Quick Shot funkcija. Šādi varēsi uzņemt selfiju vēl augstākā izšķirtspējā un ietilpināt vēl lielāku kompāniju vienā kadrā ar 12MP platleņķa kameru. Turklāt uzreiz varēsi aplūkot attēla priekšskatījumu, lai pārliecinātos par gaidāmo iznākumu.
Padoms
Vāka ekrānu un šo kameras funkciju vari izmantot arī kā spogulīti.
75 grādi – viedtālrunis kā statīvs
Uzņem foto un video no dažādiem skatu punktiem un panāc episku rezultātu, salokot ierīci 75 grādu leņķī. Novieto viedtālruni uz plauktiņa vai kāda cita paaugstinājuma un iemūžini selfiju ar debesu fonu vai atkāpies un uzņem zema leņķa kadru.
Padoms
Lai uzņemtu attēlu brīvroku režīmā, atver kameru jebkurā leņķī un pavērs pret to atvērtu plaukstu. 1,2,3 un tiks uzņemts foto!
90 grādi – zvaniem, selfijiem un lieliskiem kadriem no augšas
Taisnā leņķī nolikts Galaxy Flip4 ērti noderēs darba sapulcēm, attālinātām vakara čalām draugu lokā vai Instagram Live filmēšanai brīvroku režīmā. Gatavo vakariņas, kārto māju vai atrādi draugiem savu jauno pasūtījumu, izmantojot viedtālruni bez statīva. Tāpat 90 grādos vari uzņemt interesantus selfijus, pagriežot viedtālruni horizontāli un turot to gluži kā videokameru.
Padoms
Augšējā ekrāna daļā atver Google Meet vai citu lietotni, kas paredzēta zvaniem, bet apakšējā daļā veic pierakstus.
Galaxy Flip4 aprīkots ne tikai ar īpašu režīmu, kas paredzēts ēdiena iemūžināšanai, bet tam ir arī īpašs leņķis, kas ļauj nofotografēt vakariņu galdu vai smuko kafijas krūzi pat nepieceļoties.
115 grādi – episks lēciens pāri telefonam 
Ieloki Galaxy Flip4 115 grādu leņķī, noliec to drošā vietā uz zemes un izmēģini ierakstīt episku video sportojot. Lec pāri telefonam vai noliec to uz sāna un tver zema leņķa kadrus braucot ar velosipēdu vai skrituļdēļi. 
Padoms
Izvēlies nakts režīmu, novieto telefonu uz stabilas virsmas un uzņem lēnas ekspozīcijas bildes augstā izšķirtspējā. Piemēram, iemūžini naksnīgu pilsētas ainavu vai tver māksliniecisku foto ar izplūdušām automašīnu gaismām.