Perfektas fotogrāfijas ar Samsung Galaxy Flip4 unikālajām iespējām

Lai uzņemtu perfektu pašbildi, nav nepieciešams īpašs aprīkojums, statīvs vai palīdzīgas rokas. Ar Samsung Galaxy Flip4 to var izdarīt jebkurā brīdī un vietā, ņemot vērā dažus padomus, ar ko dalās satura veidotāja un Samsung zīmola vēstnese Līva Goba.
  • Izcili skaidrs un precīzs kadrs ir iespējams arī bez īpaša statīva. Samsung Galaxy Flip4 salokāmo viedtālruni pašu vari izmantot kā statīvu, lai radītu pašportertus un video visdažādākos leņķos brīvroku režīmā, vienkārši salokot ierīci.
  • Pašbilde bez izstieptas rokas – protams, tas ir iespējams. Ar Galaxy Flip4 attēls tiks uzņemts automātiski, tev atliks tikai atvērt kameru jebkurā leņķī un pavērst pret to atvērtu plaukstu.
  • Uzreiz pārliecinies, vai kadrs ir izdevies, turpat telefona priekšējā ekrānā aplūkojot attēla priekšskatījumu. Turklāt tur attēlu iespējams arī bez problēmām pietuvināt, lai rūpīgi to apskatītu.
  • Visa nepieciešamā informācija pieejama neatverot telefonu – priekšējā ekrānā. Tur vari arī izmantot dažādas lietotnes, lai ātri un ērti piekļūtu kalendāram un citai svarīgai informācijai.