Atver pasauli jaunām iespējām
Lauris Zalāns testē salokāmo viedtālruņu ūdens izturību
Atver pasauli jaunām iespējām
Lauris Zalāns testē salokāmo viedtālruņu ūdens izturību
Samsung Galaxy Z Flip3 un Z Fold3 sērijas salokāmie viedtālruņi izceļas ar funkcionalitāti, piedāvātajām produktivitātes un izklaides iespējām, kā arī unikālu dizainu. Viedtālruņu korpuss veidots no līdz šim izturīgākā alumīnija, kas izmantots Galaxy viedtālruņu ražošanā un izturīgā Corning® Gorilla® Glass Victus™ stikla. Vēl viens izceļams un vērtīgs fakts – šie ir pasaulē pirmie salokāmie viedtālruņi, kas ir ūdens izturīgi. Tāpēc tos var droši ņemt līdzi ikdienas gaitās, neatkarīgi no laikapstākļiem un veicamajām aktivitātēm.
IPX8 sertifikācija
Abi salokāmie viedtālruņi saņēmuši IPX8 novērtējumu, kas apliecina to ūdens izturību. Testi veikti, iegremdējot viedtālruņus uz 30 minūtēm saldūdenī līdz 1,5m dziļumam. Līdz ar to arī nelabvēlīgos laikapstākļos vai sportojot, viedtālruni varēs izmantot kā ierasts. Var mēģināt uzņemt arī bildes zem ūdens, bet pēc tam drošības nolūkos ieteicams izkratīt lieko ūdeni no lādētāja ligzdas un nogaidīt pāris stundas pirms veikt kārtējo uzlādi.
"Esmu absolūtākais Samsung fans jau vairākus gadus, tāpēc jo īpaši priecājos izmēģināt un lietot līdz šim inovatīvāko viedtālruni – Galaxy Z Flip3. Viennozīmīgi tas izceļas ar parocīgumu un, vārda tiešā nozīmē, – savu lokanību. Dažreiz pat tikai prieka pēc, gluži kā bērnībā, gribas ar to paspēlēties, salokot un atverot. Bez jau minētā izturīgā korpusa un aizsardzības pret ūdeni tieši kameras funkcijas ir tās, kas mani uzrunā Samsung telefonos visvairāk," uzsver radio DJ Lauris Zalāns.
Galaxy Z Flip3 – nevainojams stila un funkciju līdzsvars
Viedtālrunis, kas neatstās vienaldzīgu nevienu – jaunais viedtālrunis Galaxy Z Flip3 ir aprīkots ar iespaidīgām funkcijām un lietotnēm, kas pielāgotas lietošanai salokāmā ekrānā.

Piedāvājam iepazīties ar dažām iespaidīgākajām funkcijām un iespējām, ko sniedz Galaxy Z Flip3:
  • Lielāks priekšējais ekrāns: jaunajam viedtālrunim, salīdzinot ar iepriekšējo modeli, ir lielāks priekšējais ekrāns, kas ļauj daudz ērtāk pārskatīt saņemtās ziņas un uzņemt pašportretus pat neatverot telefonu.
  • Iemīļotākās lietotnes – ātri pieejamas. Lai piekļūtu biežāk izmantotajām lietotnēm (piemēram, kalendārs, modinātājs) nevajag atlocīt viedtālruni. Kopumā 8 iebūvētās lietotnes ir pieejamas tālruņa priekšējā ekrānā.
  • Produktivitātei – Flex Mode un Multi-Active Window režīms. Multi-Active Window funkcija ļauj vienlaicīgi izmantot trīs lietotnes. Līdz ar to paralēli iespējams veikt dažādus uzdevumus. Piemēram, klausīties Youtube, skatīties PowerPoint prezentācijas failu un meklēt informāciju interneta pārlūkā. Savukārt, Flex Mode režīmā, ja viedtālrunis ir salocīts, varēsi gan paralēli sazvanīties video zvanā, gan pārlūkot kādu lietotni.
  • Foto uzņemšana brīvroku režīmā: lai uzņemtu foto, nav nepieciešams tālruni turēt rokās. Viedtālruni var novietot vēlamajā leņķī un foto uzņemšanu aktivizējot ar rokas žestu. Parādot signālu ar roku, tiks aktivizēta foto uzņemšana.
  • Izturība: pateicoties Hideaway eņģei, kas izmantota telefona locījuma vietā, ļauj ne tikai ierīci novietot dažādos leņķos un rakursos, bet arī nodrošina viedtālruņa izturību. Veiktie testi apliecina, ka viedtālruni var salocīt un atlocīt 200 000 reižu.
  • Uzlabota skaņa: pateicoties Z Flip3 jaunajiem Dolby Atmos stereo skaļruņiem, viedtālrunis nodrošinās neticami skaidru skaņu ar telpiskiem efektiem neatkarīgi no izvēlētā satura.
Pieejamība
Galaxy Z Fold3 un Z Flip3 Baltijas tirgū ir iespējams iegādāties lielākajos elektropreču veikalos, pie mobilo sakaru operatoriem vai tiešsaistē samsung.lv.

Vairāk informācijas par Galaxy Z Fold3, Z Flip3, Galaxy Watch4 un Galaxy Buds2: www.samsung.lv.