Atver pasauli jaunām iespējām
Pārsteidzošas inovācijas salokāmā ekrānā
Iepazīsti jaunos Galaxy Z Fold3 un Z Flip3 viedtālruņus

Samsung laidis klajā savu jaunāko un inovatīvāko viedtālruņu sēriju – salokāmos viedtālruņus Galaxy Z Fold3 5G un Galaxy Z Flip3 5G. Galaxy Z sērijas viedtālruņi radīti, ņemot vērā Samsung lietotāju vajadzības un ieteikumus – viedtālruņi kļuvuši vēl izturīgāki un to salokāmie ekrāni optimizēti, atklājot jaunas izklaides un produktivitātes iespējas.
Izturīgi viedtālruņi, kas ilgi kalpos
Z Fold3 un Z Flip3 ir pirmie Galaxy salokāmie viedtālruņi, kas ir ūdens izturīgi. Lietotājiem vairs nebūs jāuztraucas, ja telefons lietū samirks vai nejauši iekritīs ūdenī. Abu ierīču korpuss veidots no visspēcīgākā alumīnija, kāds izmantots Galaxy viedtālruņu ražošanā, savukārt priekšējo ekrānu no skrāpējumiem un kritieniem aizsargās izturīgais Corning® Gorilla® Glass Victus™ stikls. Telefonu aizsargplēve izgatavota no elastīga PET un displeja pārklājums vēl vairāk uzlabots – galvenais ekrāns ir par 80 % izturīgāks, salīdzinot ar iepriekšējās sērijas telefoniem.

Locījumu vietās iestrādāta Hideaway eņģe, kas ļaus ierīces novietot dažādos leņķos un rakursos. Piemēram, īpaši ērti varēsi uzņemt selfiju vai pievienoties videozvanam brīvroku režīmā, proti, neturot tālruni rokā. Testi un iegūtā sertifikācija apliecina, ka Z sērijas tālruņus iespējams salocīt un atlocīt 200 000 reižu.
Galaxy Z Fold3 5G: produktivitāte un izklaide – divi vienā
Jaunajam Z Fold3 priekšējā kamera atrodas zem galvenā ekrāna. Atverot 7,6 collu lielo ekrānu, kameras izvirzījums kļūst pavisam nemanāms un telefona lietotāji varēs netraucēti izmantot savas mīļākās lietotnes un uzņemt lieliskus foto. Super Smooth 120 Hz adaptīvais atsvaidzes ātrums ļaus vienmērīgi ritināt ekrānu un ātri reaģēs uz pieskārienu gan galvenajā, gan priekšējā ekrānā. Pirmo reizi Galaxy Z sērijā Samsung piedāvā Note sērijas tehnoloģiju – digitālo pildspalvu S Pen. Izmantojot tālruni atvērtā veidā kopā ar S Pen, izbaudīsi nebijušu funkcionalitāti un iespējas, kas līdzinās portatīvā datora pieredzei. Produktivitātes meklētājiem patiks arī Z Fold3 uzlabotais Flex Mode režīms, kas ļaus veikt vairākus uzdevumus vienlaicīgi. Piemēram, vienā ekrāna daļā ar viedo irbuli pierakstīt piezīmes videozvana laikā, otrā – pārbaudīt e-pastus u. tml.
Galaxy Z Flip3 5G: ideāls stila, funkciju un nepārtrauktas izklaides līdzsvars
Z Flip3 ļaus izcelties ar drosmīgām krāsām, modernu dizainu, augstākās kvalitātes funkcijām, kā arī ar stilīgiem vāciņiem, kas atvieglos tālruņa turēšanu un atvēršanu. Pārveidotais priekšējais ekrāns tagad ir četras reizes lielāks. Lietotāji var sekot līdzi paziņojumiem, apskatīt laikapstākļu prognozi pārraudzīt ikdienā noieto soļu skaitu ekrāna logrīkā pat neatverot tālruni.

Pateicoties Samsung jaunākajām kameru funkcijām, ar Z Flip3 iespējams uzņemt pašportretus brīvroku režīmā. Tālruni atliek tikai atvērt, novietot sev vēlamajā leņķī un ar rokas žestu aktivizēt foto uzņemšanu. Savukārt, nospiežot telefona ieslēgšanas taustiņu divas reizes, ātrus foto un video iespējams uzņemt arī tad, kad telefons ir aizvērts. Tāpat kā Z Fold3, arī Z Flip3 ekrāns aprīkots ar 120 Hz adaptīvo atsvaidzes ātrumu. Z Flip3 izceļas ar jauniem un uzlabotiem Dolby Atmos stereo skaļruņiem. Neatkarīgi no audio vai video satura, ierīce nodrošinās neticami skaidru skaņu ar telpiskiem efektiem.
Galaxy Buds2: ērtas bezvadu austiņas ar izcilu skaņu
Kopā ar jauno Galaxy Z sēriju Samsung iepazīstina arī ar bezvadu austiņām Galaxy Buds2 – līdz šim mazākās un vieglākās Samsung austiņas. Tās izstrādātas saglabājot to raksturīgo izliekto formu un būs ērti nēsājamas. Izcilu skaņas kvalitāti nodrošina dinamiskie divvirzienu skaļruņi, kas ļaus sadzirdēt skaidras, augstas notis un dziļus basus, savukārt aktīvā trokšņu slāpēšanas funkcija palīdzēs novērst nevēlamu ārējo troksni. Ja nepieciešams dzirdēt apkārt notiekošo, kamēr austiņas ir ausīs, tās var viegli pielāgot, pateicoties trīs apkārtējās vides skaņas līmeņiem. Savukārt zvanu laikā runātāja balss būs vēl skaidrāka un skaļāka, jo jaunais un uz mašīnmācīšanos balstītais risinājums filtrēs dažādus traucējošus fona trokšņus.
Pieejamība un cena
Galaxy Z Fold3 un Z Flip3 ir pieejami iepriekšpārdošanā no 11. augusta, savukārt ierīces Baltijas tirgū www.samsung.lv vai pie operatoriem varēs iegādāties no 27. augusta. Ieteicamās mazumtirdzniecības cenas salokāmajiem viedtālruņiem variē atkarībā no atmiņas ietilpības – Z Fold3 (256 GB) varēs iegādāties par 1819 EUR, Z Fold3 (512 GB) – 1919 EUR, Z Flip3 (128 GB) – 1059 EUR, bet Z Flip3 (256 GB) par 1109 EUR. Savukārt Galaxy Buds2 ieteicamā pārdošanas cena ir 149 EUR.

Vairāk informācijas par Galaxy Z Fold3, Z Flip3 un Galaxy Buds2: www.samsung.lv.