Atver pasauli jaunām iespējām
Piemērotākie aksesuāri salokāmajiem viedtālruņiem
Atver pasauli jaunām iespējām
Piemērotākie aksesuāri salokāmajiem viedtālruņiem
Vasaras beigās Samsung prezentēja jaunos salokāmos viedtālruņus Galaxy Z Fold3 un Galaxy Z Flip3, kā arī nēsājamās ierīces – viedpulksteņus Galaxy Watch4 un bezvadu austiņas Buds2. Jaunie viedtālruņi pārsteidz ne tikai ar spēcīgu funkciju komplektu, izcilu dizainu, kā arī ar augstākās kvalitātes materiāliem, kas izmantoti to ražošanā, un daudzveidīgajiem aksesuāriem. Tieši aksesuāri ir tie, kas var palīdzēt izcelt ikviena individuālo stilu, padarot ikdienu dinamiskāku un krāsaināku.
Galaxy Z Flip3 stilīgā aizsardzība
Galaxy Z Flip3 ārējo korpusu aizsargās stilīgi silikona vāciņi. Sortimentā pieejami silikona vāciņi ar gredzenu, kas ļaus ierīci droši turēt rokās, pārlūkojot sociālo tīklu lietotnes, e-pastu vai atbildot uz zvaniem. Vāciņš veidots no mīksta, matēta silikona un ir pieejams dažādos toņos. Tāpat pieejams arī caurspīdīgs vāciņš, kas izcels tieši telefona krāsu. Tiem, kam patīk izcelties un spilgtākas krāsas, noteikti patiks krāsainais vāciņš, kuram visā tā garumā iestrādāta piesaistoša siksniņa. Vāciņu iespējams arī individualizēt, pievienojot savu unikālo siksniņu.
Pirmais S Pen salokāmajam viedtālrunim
Galaxy Z Fold3 viedtālruņu lietotājiem pieejams S Pen jeb digitālā pildspalva, kas pirmo reizi izstrādāta lietošanai salokāmajā viedtālrunī. Jaunais S Pen ļaus uzlabot produktivitāti un padarīs uzdevumu veikšanu vēl vienkāršāku. Tam ir precīzs un smalks 1,5mm uzgalis un ātrs reakcijas laiks. Rakstot, skicējot vai veicot pierakstus, tas radīs dabisku, gluži vai tādu pašu sajūtu it kā rakstītu ar pildspalvu. Lai S Pen vienmēr būtu pa rokai, Galaxy Z Fold3 salokāmā viedtālruņa inovatīvajai formai radīts arī speciāls aizsargvāciņš, kurš pasargās to no priekšpuses un aizmugures, kā arī vāciņā iestrādāts speciāls S Pen turētājs.
Viedpulkstenis, kurš nevainojami sinhronizēsies ar viedtālruni
Galaxy Watch4 un Galaxy Watch4 Classic viedpulksteņi pārsteidz ar jauno operētājsistēmu Wear OS, kas radīta kopā ar Google. Tas nozīmē, ka visas Google lietotnes un pakalpojumi būs pieejami arī viedpulkstenī. Tas nevainojami sinhronizēsies ar viedtālruni, ļaujot izmantot iecienītākās lietotnes. Tāpat pulksteni var izmantot arī bezkontaktu norēķiniem, jo tajā pieejama Google Pay funkcija, kas nodrošina savienojumu arī ar tādiem pakalpojumu sniedzējiem kā Swedbank, Revolut un citiem. Viedpulksteņiem pieejamas dažādas krāsu siksniņas – gan klasiskas un askētiskas, gan krāsainas un īpaši piemērotas arī sportiskām aktivitātēm. Sporta siksniņa nodrošinās, ka pulkstenis paliks tam paredzētajā vietā uz rokas un rūpīgi veiks mērījumus gan intensīvu, gan mierīgāku treniņu laikā. Neatkarīgi no tā, kādu pulksteni izvēlēsies, tā siksniņas varēsi mainīt.
Lādētāji, kas nodrošinās ātru jaudas atgūšanu
Bezvadu lādētājs Duo vienlaikus ļaus uzlādēt vairākas ierīces, piemēram, viedpulksteni un viedtālruni. Turklāt, izmantojot specializētu Galaxy bezvadu lādētāju, lādējot viedtālruni nevajadzēs izņemt to no vāciņa. Ja izvēlēsies USB-C tipa lādētāju, jaudu varēsi atgūt īpaši ātri ar 35 W ceļojumu adapteri. Adapterim kopumā ir divas pieslēgvietas, tāpēc iespējams būs pievienot vairākas ierīces. Atceries, ka ražotāju izstrādātie adapteri un lādētāji būs vispiemērotākā izvēle Tavam viedtālrunim. Aksesuāri veidoti, ņemot vērā visas produkta īpašības un tie ne tikai ilgāk kalpos, bet arī kvalitatīvāk pildīs savas galvenās funkcijas, nemazinot viedtālruņa veiktspēju.
Pieejamība
Galaxy Z Fold3 un Z Flip3 Baltijas tirgū ir iespējams iegādāties lielākajos elektropreču veikalos, pie mobilo sakaru operatoriem vai tiešsaistē samsung.lv.

Vairāk informācijas par Galaxy Z Fold3, Z Flip3, Galaxy Watch4 un Galaxy Buds2: www.samsung.lv.